Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flashnutí mechanik Samsung

Gunlok

Otázka

Zdravím, hledal jsem nějaký tutoriál na flashnutí mechanik Samsung MS25 a MS28.

Na fóru jsem nenašel nic (doufám, že jsem špatně nehledal) a někdo tu doporučoval xbox360warez.cz ale tam jsem našel jen návod, ve kterém jsou špatné znaky, chybí důležité obrázky atp.

Nemáte prosím někdo návod na flash těchto mechanik v češtině?

Pochopil jsem z toho, že nemám používat iPrep ale Xtreme boot maker.. Který je nejnovější CFW, který můžu použít s mechanikou Samsung MS25 a který s MS28?

Prosím nepostujte příspěvky o tom, že si to mám nechat udělat od profesionála - žádného jsem poblíž nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
zkus Google ja jinak nevim jak bych ti poradil
OMGGG.. ty spamere jeden ale uz fakt!!!! kdyz nevis jak bys mu poradil tak radsi nespamuj a nic nepis!!!... omg... zadnej google mu v tomhle nepomuze ty lolce....

k tematu: Ja byt tebou tak bych to sam nedelal a zasel si za nekym kdo tomu rozumi... pac nekolika lidem se to uz takhle rozbilo...

Odkaz ke komentáři

• 0
k tematu: Ja byt tebou tak bych to sam nedelal a zasel si za nekym kdo tomu rozumi... pac nekolika lidem se to uz takhle rozbilo...

Jak jsem psal, bydlím v oblasti kde jsem nenašel nikoho kdo by to dělal (Kdyby někdo věděl o někom v okolí Strakonic/Písku ať napíše).

Našel jsem "Textbook Xbox 360 Firmware Tutorial". Je to docela dobře a srozumitelně napsaný (v AJ), takže pokud nikdo nic dalšího nemá, udělám to podle toho.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ja jsem si podle navodu na xbox360warez.cz delal flash sam a byl uplne v pohode. Me ten navod jede uplne v poho

http://xbox360warez.net/SMF/index.php?topic=608.0

Je v cestine, jen si musis sehnat novejsi soft na flash (FW a Iprep)

Tak tenhle návod jsem právě nenašel :-). Díky za něj.

Další návody nepotřebuji, použiji ten AJ (jsou tam novější verze).

PLS Lock &*Archiv/Delete

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu