Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Baterka a rychlost CPU

Bennynator

Otázka

Mám 2 otázky:

1) PSP jsem koupil už s custom fw, měl jsem 3.71 m33, updatoval jsem na 4.01 m33. Nikde jsem četl, že při cfw se musí dělat i něco s baterkou(moc tomu nerozumím) a chci se zeptat jestli mi pojedou ISO hry, když koupím nějakou silnější baterku nebo ten nástavec(jako na ps joystiku) ve kterém je i silná baterie.

2) V pluginu music.prx můžete měnit rychlost CPU, jsou nějaké rizika, když to nechám pořád běžet na plno?

Díky za odpovědi pro amatéra:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Mám 2 otázky:

1) PSP jsem koupil už s custom fw, měl jsem 3.71 m33, updatoval jsem na 4.01 m33. Nikde jsem četl, že při cfw se musí dělat i něco s baterkou(moc tomu nerozumím) a chci se zeptat jestli mi pojedou ISO hry, když koupím nějakou silnější baterku nebo ten nástavec(jako na ps joystiku) ve kterém je i silná baterie.

2) V pluginu music.prx můžete měnit rychlost CPU, jsou nějaké rizika, když to nechám pořád běžet na plno?

Díky za odpovědi pro amatéra:)

1) Nemusíš s ní nic dělat, pokud si doopravdy přešel na m33 - iso hry jsou samozřejmost ...

2) Teoreticky ano, ale šance je tak minimální, až zanedbatelná ... Nejlíp si s tim ani nehraj ...

Odkaz ke komentáři

• 0

2) nemuze se s tim stat nic.. psp s ofic. fw sice bezi na 222mhz, ale jen z duvodu uspory akumulatoru. Napr. behem hrani Ratchet & Clank: SM se takt zvysi na 266mhz.. pri hrani God of War jede na maximum - 333mhz.. takze se bat nemusis ;) jen pocitej s o neco malo mensi vydrzi

Odkaz ke komentáři

• 0
2) nemuze se s tim stat nic.. psp s ofic. fw sice bezi na 222mhz, ale jen z duvodu uspory akumulatoru. Napr. behem hrani Ratchet & Clank: SM se takt zvysi na 266mhz.. pri hrani God of War jede na maximum - 333mhz.. takze se bat nemusis ;) jen pocitej s o neco malo mensi vydrzi

presne tak, jen upresnim, ze ja mam PSP uz od koupe (pres rok) pernamentne na 333MHz, abych se nemusel zabyvat sekanim a zpomalenim ve hrach - PSP mi stale slape v pohode.. Procesor je totiz delan na 333MHz, on neni pretaktovan, Sony ho v defaultu podtaktovava - presne jak rikas - aby melo delsi zivotnost na nabiti..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu