†mefistos† Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 tak piste sem svoje zkusenosti s timhle telefonem... co se vam na nem libi co ne... a vse mozne -> Postovat smi jen majitele telefonu.. ->zadny spam ->zadne prispevky typu "jeto nahovno telefon, nokia sux...." dekuju za porozumeni:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 když stim mobilem neumíš tak je na hov.no , ale já znám všechny jeho fígle a vychytávky a je to luxusní mobil lepší sem nedržel v ruce, snad kromě n97 :D sry za to roční zpoždění ale je to tak jediny téma o kterym se tet mužu bavit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Mám ho už přes rok a celkem v pohodě. Mám verzi 8GB a co mi celkem vadí je že když máš plnou paměť telefon se celkem dost trhá. Ale jinak fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 tak já jsem ji měl nějaký čas a vadily mi na ní docela dost 2 věci: za prvé mi přišlo, že displej na to, jak je velký, má malé rozlišení. Úplně ten samý obraz na menším displeji (třeba n78) vypadá o hodně líp. A za druhé byla prostě moc tlustá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.