Umberto Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Ahoj poradťe mi jak mám přejít poušť, nevím kde mám vzít ten bubínek na vyvolání deště???:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacksite Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Musis porazit toho dinosaura nebo co to je ted nevim jestli cervenyho nebo modryho :D a pak udelas zazrak deste a prejdes to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 příště prosím nezakládej nový topicy pro každou hru u který se zasekneš ale nejdřív zkus pohledat,gow i patapon tady maj celkem velký topicy kde se probíraj snad všechny záseky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radeonx800 Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 musis u toho totemu na zacaku prvni mapy mackat ty dve tlacitka ale jak dlouho ja je mackal tak 10min a vypadlo mne leda kulovy akorat ten totem nadskakoval takze sem se taky zasek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 musis u toho totemu na zacaku prvni mapy mackat ty dve tlacitka ale jak dlouho ja je mackal tak 10min a vypadlo mne leda kulovy akorat ten totem nadskakoval takze sem se taky zasek Pokud si nezvladl tohle tak si ten Patapon plz vymaz. Pokud si to jenom prehanel tak to mackej dal a dal dokud ti ten totem vyjede az nahoru a neda ten zazrak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F-A-N-Y-- Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 ja sem se taky zasekl u patapona,ale az za tim je to myse s tim vetrem a mlynem na konci newim jak dal pac uz nemam katapult ,bose mam na 9 levelu a proste ne a ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts