KeenX Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Ahoj lidi chtel bych se zeptat kdyz si chci koupit neco se svoji kartou tak vse zadam a pak mi to napise The credit card information cannot be updated. Check your PLAYSTATION®Network account information, and then contact technical support for assistance. Nevim nekdo co stim?? diky marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolodej30 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Mas na karte povolen inet nakup? mas na karte dost penez?..:o mas vse spravne zadane? to asi mas..:) protoze jinak by to melo behat v pohode, ja nakupuju porad neco..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KeenX Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 No kdyz to je internotova karta tak by to melo behat na PayPal to de bezpromlemu a penez tam je taky dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 a to ti delalo hned napoprvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KeenX Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 No me to psalo ze tam mam furt neco spatne zadany a pak mi to psalo tamto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 jj, tak to mi dela taky...ale uz na CZ storu jsem, takze jsem to nechal...já si to vysvetluju tak, ze kdyz mi to psalo, ze tam mam nec spatne, tak jsem to zkusil znova mockrat za sebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KeenX Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Me to stve si nemuzu nic koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolodej30 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 tak s tim jsem se na zadnem foru nesetkal, prijde mi divne, ze bys mel delat stokrat stejny krok... mozna je problem u nich, ja jsem akorad vcera nemohl provest nakup, ale to jsem prisoudil nedostatecnemu zustatku...:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KeenX
Ahoj lidi chtel bych se zeptat kdyz si chci koupit neco se svoji kartou tak vse zadam a pak mi to napise
The credit card information cannot be updated.
Check your PLAYSTATION®Network account information, and then contact technical support for assistance.
Nevim nekdo co stim??
diky
marek_2080: upraven nazev topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.