belter1 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Kdyz hledam pripojeni a nasel jsem signal pres 70 % a je tam none tak by to melo jit ne ? ale me nejde napise to :A connection error has occurred . a connection to the access point could not be esteblished . check the security settings for the network and try again . prelozi mi to nekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 mě se to taky dělá pls poradte nám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 asi mají dotyční co internet vlastní zakázané automatické přidělení IP adres ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 asi mají dotyční co internet vlastní zakázané automatické přidělení IP adres ;) Nejen to..ve vetsine pripadu je to naopak zakazane prideleni DNS...:)...Schvalne koukni do conection detail a uvids ze IPcko budes mit... urcite je to wifi sit lokalni co mate treba ve mestecku ne? ;)) tam je to vetsinou takhle ze ti spolecne se smlouvou daji DNS cisla ;)...s psp si neskrtas...:)...maximalne muzes zadat ip adresu treba googlu a muzes se kochat))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 belter1 Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 takze musim hledat jinou wifi sit ? zrovna jsem doma chytl signal 82 % a ta nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 ja mam kolem baráku 8 wifi sítí a ani na jednu se nedá připojit kvůli tomu co říká ski, uf ještě, že už em rozběhal vlastní ^^ :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 takze musim hledat jinou wifi sit ? zrovna jsem doma chytl signal 82 % a ta nejde Hle...ono kdyby si mel ntb s wifi tak by si byl hned moudrejsi a mohl sis ukrast (odsniffovat) par DNS bo IP adres)))...(nevim jak je to konkretne u tebe)...ale myslim ze vetsina poskytovatelu to ma prave takhle :)...ale jak rikam s psp je to marnej boj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 belter1 Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 chci si koupit ten wifi klic ale je zbytecne si myslim kdyz mam net doma na pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 belter1 Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 kdybych mel ten klic na wifi kamos by ho mel taky svuj ,byly by jsme 2 km od sebe tak muzeme hrat nejake hry proti sobe ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 1) používej EDIT už ti to říkám poněkolikáty 2)Ano,mohli ale ne prez Ad-hoc jenom pres net... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
belter1
Kdyz hledam pripojeni a nasel jsem signal pres 70 % a je tam none tak by to melo jit ne ? ale me nejde napise to :A connection error has occurred .
a connection to the access point could not be esteblished .
check the security settings for the network and try again .
prelozi mi to nekdo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts