belter1 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2008 Kdyz hledam pripojeni a nasel jsem signal pres 70 % a je tam none tak by to melo jit ne ? ale me nejde napise to :A connection error has occurred . a connection to the access point could not be esteblished . check the security settings for the network and try again . prelozi mi to nekdo
0 Leny Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2008 asi mají dotyční co internet vlastní zakázané automatické přidělení IP adres ;)
0 Ski Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2008 asi mají dotyční co internet vlastní zakázané automatické přidělení IP adres ;) Nejen to..ve vetsine pripadu je to naopak zakazane prideleni DNS...:)...Schvalne koukni do conection detail a uvids ze IPcko budes mit... urcite je to wifi sit lokalni co mate treba ve mestecku ne? ;)) tam je to vetsinou takhle ze ti spolecne se smlouvou daji DNS cisla ;)...s psp si neskrtas...:)...maximalne muzes zadat ip adresu treba googlu a muzes se kochat)))
0 belter1 Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2008 takze musim hledat jinou wifi sit ? zrovna jsem doma chytl signal 82 % a ta nejde
0 Leny Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2008 ja mam kolem baráku 8 wifi sítí a ani na jednu se nedá připojit kvůli tomu co říká ski, uf ještě, že už em rozběhal vlastní ^^ :lol:
0 Ski Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2008 takze musim hledat jinou wifi sit ? zrovna jsem doma chytl signal 82 % a ta nejde Hle...ono kdyby si mel ntb s wifi tak by si byl hned moudrejsi a mohl sis ukrast (odsniffovat) par DNS bo IP adres)))...(nevim jak je to konkretne u tebe)...ale myslim ze vetsina poskytovatelu to ma prave takhle :)...ale jak rikam s psp je to marnej boj...
0 belter1 Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2008 chci si koupit ten wifi klic ale je zbytecne si myslim kdyz mam net doma na pc
0 belter1 Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2008 kdybych mel ten klic na wifi kamos by ho mel taky svuj ,byly by jsme 2 km od sebe tak muzeme hrat nejake hry proti sobe ?
0 netix Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2008 1) používej EDIT už ti to říkám poněkolikáty 2)Ano,mohli ale ne prez Ad-hoc jenom pres net...
Otázka
belter1
Kdyz hledam pripojeni a nasel jsem signal pres 70 % a je tam none tak by to melo jit ne ? ale me nejde napise to :A connection error has occurred .
a connection to the access point could not be esteblished .
check the security settings for the network and try again .
prelozi mi to nekdo
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts