Kapr Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 zdar chlapy hele nevim co s tim vubec mam...stahnul sem uz asi 4 obliviony a mam dokonce origos ale porad to pada...a to dokonce i na jinym compu...nevite nekdo co s tim?proste to spadne ze program provedl neplatnou operaci:cry:docela me to stve....jinak comp na to mam....dik za pomoc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Buď konkrétnější. Zkus hru odinstalovat, pročistit registr CCleanerem a znova naistalovat. Případně aktualizovat ovladače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 to uz sem vsechno udelal....no ja nevim treba proste z niceho nic to spadne...nebo kdyz vychazim ze dveri do krajiny...tak to spadne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 to uz sem vsechno udelal....no ja nevim treba proste z niceho nic to spadne...nebo kdyz vychazim ze dveri do krajiny...tak to spadne.... To jsem z toho jelen, celkově Oblivion je dost "crash" hra, mě to padalo skoro pořád, a docela to nas.alo, když jsem nesavoval třeba 2 hodiny -> Reinstal a bylo vše ok, hele, necpal si ty do toho nějaké Addony ? Já to měl kvůli tomu, že jsem jich měl prostě hodně, a některé byly vadné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 To jsem z toho jelen, celkově Oblivion je dost "crash" hra, mě to padalo skoro pořád, a docela to nas.alo, když jsem nesavoval třeba 2 hodiny -> Reinstal a bylo vše ok, hele, necpal si ty do toho nějaké Addony ? Já to měl kvůli tomu, že jsem jich měl prostě hodně, a některé byly vadné ... no prave ze tam nemam nic...krom cestiny...ale i kdyz sem ji nemel tak to delalo to sami....me to teda tedka pada uz min snizil sem si detaily....i kdyz by to melo zvladat i vic...a addony tam nemam zadny..a ukladam to jenom obcas....ale zase se bojim vypnout automaticky ukladani...pac kdyz se to po*** tak to muzu hrat od znova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Aktuální patche máš? A jaký máš OS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Aktuální patche máš? A jaký máš OS? no mam nakej patch 1.1 nevim kterej je nej.....jinak mam na obou PC Windows XP SP3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Tak proste stahni aktulani patch to resi vse, pokud ne naformatuj HDD a kup vistu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 no mam nakej patch 1.1 nevim kterej je nej.....jinak mam na obou PC Windows XP SP3 V tom může bejt ta chyba, ty si to sám patchoval? Nejlépe tam nech 1.0 407: Radíš mu hlouposti ... Vista nikdy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 V tom může bejt ta chyba, ty si to sám patchoval? Nejlépe tam nech 1.0407: Radíš mu hlouposti ... Vista nikdy ... no ale ono to delalo i bez patche...uplne hola hra bez cestiny........jenom oblivion...k tomu este ten origos...a dela to to samy:(... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts