Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ipod classic- vyměnitelný disk.

Shifter960

Recommended Posts

hoj all mám takový problém u Ipod Classic 160 GB musím používat Ipod tunes což mě docela štve protože to je přes něj složitý alespon pro mě a všechny MP3 co mám v IPODU musím mít i v PC nejde to nějak udělat aby se mi to zobrazovalo při připojení k PC jako vyměnitelný disk ?? děkuji za RADY :bash::bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hoj all mám takový problém u Ipod Classic 160 GB musím používat Ipod tunes což mě docela štve protože to je přes něj složitý alespon pro mě a všechny MP3 co mám v IPODU musím mít i v PC nejde to nějak udělat aby se mi to zobrazovalo při připojení k PC jako vyměnitelný disk ?? děkuji za RADY :bash::bash:

Prakticky to takhle nejde existuje je na to nějaký program a s pluginama to můžeš mít buď ve Winampu,nebo v Total Comanderu,ale v iTunes zůstane hudba stále nahraná,když hudbu nahraješ do iTunes a pak smažeš z PC iTunes to nepozná a v ipodu se to nesmaže až tam budeš přidávat další písničky,ale nepudje samozřejmě ta hudba z iTunes pustit,když už neni v PC.Mě osobně se to taky vůbec nelíbý ten iTunes.

Odkaz ke komentáři

Nevim jak u Clasicu, ale napr u iPhone nebo Touche se da tato funkce pomoci jednoduchych navodu nastavit... Po one uprave dostane ipod jednu moznost navic a to pouzivat jej i jako flash disk... Ale jak rikal McPrask, hudbu v ipodu pustis pouze, kdyz ji sychronizujes s iTunes...

Zkus pohledat spise na nejakych apple forech... Urcite ti moji domnenku upresni...;)

Odkaz ke komentáři

neni pravda... existuje dualboot... ja ho mam na ipodu nano... to co do toho nainstalujes se jmenuje ROCKBOX a chova se ti to pak jako disk... zkusim najit odkaz...¨

http://www.rockbox.org/ - s navodem si ale porad sam:D:D neco poradit muzu ale moc toho asi nebude...

Odkaz ke komentáři

DĚkuji Moc VyskouŠim

neni pravda... existuje dualboot... ja ho mam na ipodu nano... to co do toho nainstalujes se jmenuje ROCKBOX a chova se ti to pak jako disk... zkusim najit odkaz...¨

http://www.rockbox.org/ - s navodem si ale porad sam:D:D neco poradit muzu ale moc toho asi nebude...

Hm tak jsem ještě zjistil že to asi nejde na classic tak že to je v pytli neim co stim :cry:

Odkaz ke komentáři

dobře pomůže mi někdo rozchodit tento program

,,neni pravda... existuje dualboot... ja ho mam na ipodu nano... to co do toho nainstalujes se jmenuje ROCKBOX a chova se ti to pak jako disk... zkusim najit odkaz...¨

http://www.rockbox.org/ - s navodem si ale porad sam:D:D neco poradit muzu ale moc toho asi nebude...,,

Na Ipod classic dám spoustu pts

Odkaz ke komentáři

Zkusim ti teda s tim pomoct... ozvy semi na icq kdyby neco neslo... uz sem to instaloval davno ale snad si jeste vzpomenu

-rockbox a jeho podpora je zde... http://build.rockbox.org/ ... jestli tam ipoda mas tak na nej klikni a stahni to

-ted tu slozku .rockbox z raru nakopiruj primo na koren disku ipodu

-pro zapnuti v rockboxu zapni ipoda normalne do ofic softu, a pak dlouze podrz select a menu dohromady... ipod se restartne do rockboxu

-pro nacteni ofic softu ze zapnuteho rockboxu podrz play, a pak az bude ipod vyply, tak zmackni select a zapni hned hold a pocky nez se to nacte.

SNAD TI TO POMUZE:) zkousel sem to ted u sebe na ipodovi a funguje mi to jak sem psal

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu