Shifter960 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 hoj all mám takový problém u Ipod Classic 160 GB musím používat Ipod tunes což mě docela štve protože to je přes něj složitý alespon pro mě a všechny MP3 co mám v IPODU musím mít i v PC nejde to nějak udělat aby se mi to zobrazovalo při připojení k PC jako vyměnitelný disk ?? děkuji za RADY :bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 hoj all mám takový problém u Ipod Classic 160 GB musím používat Ipod tunes což mě docela štve protože to je přes něj složitý alespon pro mě a všechny MP3 co mám v IPODU musím mít i v PC nejde to nějak udělat aby se mi to zobrazovalo při připojení k PC jako vyměnitelný disk ?? děkuji za RADY :bash::bash: Prakticky to takhle nejde existuje je na to nějaký program a s pluginama to můžeš mít buď ve Winampu,nebo v Total Comanderu,ale v iTunes zůstane hudba stále nahraná,když hudbu nahraješ do iTunes a pak smažeš z PC iTunes to nepozná a v ipodu se to nesmaže až tam budeš přidávat další písničky,ale nepudje samozřejmě ta hudba z iTunes pustit,když už neni v PC.Mě osobně se to taky vůbec nelíbý ten iTunes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 pěkně mě to jeb* ptže mám jen 120 gb HDD takže si do ipodu toho nemužu moc dát jelikož mám v PC práci Gamesy atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Nevim jak u Clasicu, ale napr u iPhone nebo Touche se da tato funkce pomoci jednoduchych navodu nastavit... Po one uprave dostane ipod jednu moznost navic a to pouzivat jej i jako flash disk... Ale jak rikal McPrask, hudbu v ipodu pustis pouze, kdyz ji sychronizujes s iTunes... Zkus pohledat spise na nejakych apple forech... Urcite ti moji domnenku upresni...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 už jsem se ptal, ale zatim neodpovídají jinak tady nikdo neví ??? nikdo neví /refresh/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Prostě to nejde :)Musel by si mít počítač od Applu,aby jsi byl spokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 neni pravda... existuje dualboot... ja ho mam na ipodu nano... to co do toho nainstalujes se jmenuje ROCKBOX a chova se ti to pak jako disk... zkusim najit odkaz...¨ http://www.rockbox.org/ - s navodem si ale porad sam:D:D neco poradit muzu ale moc toho asi nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 neni pravda... existuje dualboot... ja ho mam na ipodu nano... to co do toho nainstalujes se jmenuje ROCKBOX a chova se ti to pak jako disk... zkusim najit odkaz... A zobrazí se ti tam i složka na fotky,videa,hudbu i s funkcí coverflow? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 zobrazi se ti slozky jako v pc... muzes se normal hrabat adresarema... a umi to i video narozdil od nano origo softu navic rockbox ma rucne regulovatelny ekvalizer takze z ipodu dostanes jeste vic basu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 DĚkuji Moc VyskouŠim neni pravda... existuje dualboot... ja ho mam na ipodu nano... to co do toho nainstalujes se jmenuje ROCKBOX a chova se ti to pak jako disk... zkusim najit odkaz...¨http://www.rockbox.org/ - s navodem si ale porad sam:D:D neco poradit muzu ale moc toho asi nebude... Hm tak jsem ještě zjistil že to asi nejde na classic tak že to je v pytli neim co stim :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Zkus prográmek DiskAid ... http://www.iphoneaplikace.cz/category/software/ nwm jestli ti to pomuze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Zkus prográmek DiskAid ... http://www.iphoneaplikace.cz/category/software/nwm jestli ti to pomuze ... Ne, tento program funguje pouze na iP nebo iT....Viz uvedena stranka se zabyva sw app a dodatky na iP a iT... Maji uplne jine sw usporadani nez klasicke ipody(nano, classic)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 dobře pomůže mi někdo rozchodit tento program ,,neni pravda... existuje dualboot... ja ho mam na ipodu nano... to co do toho nainstalujes se jmenuje ROCKBOX a chova se ti to pak jako disk... zkusim najit odkaz...¨ http://www.rockbox.org/ - s navodem si ale porad sam:D:D neco poradit muzu ale moc toho asi nebude...,, Na Ipod classic dám spoustu pts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Zkusim ti teda s tim pomoct... ozvy semi na icq kdyby neco neslo... uz sem to instaloval davno ale snad si jeste vzpomenu -rockbox a jeho podpora je zde... http://build.rockbox.org/ ... jestli tam ipoda mas tak na nej klikni a stahni to -ted tu slozku .rockbox z raru nakopiruj primo na koren disku ipodu -pro zapnuti v rockboxu zapni ipoda normalne do ofic softu, a pak dlouze podrz select a menu dohromady... ipod se restartne do rockboxu -pro nacteni ofic softu ze zapnuteho rockboxu podrz play, a pak az bude ipod vyply, tak zmackni select a zapni hned hold a pocky nez se to nacte. SNAD TI TO POMUZE:) zkousel sem to ted u sebe na ipodovi a funguje mi to jak sem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.