Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

hoj all mám takový problém u Ipod Classic 160 GB musím používat Ipod tunes což mě docela štve protože to je přes něj složitý alespon pro mě a všechny MP3 co mám v IPODU musím mít i v PC nejde to nějak udělat aby se mi to zobrazovalo při připojení k PC jako vyměnitelný disk ?? děkuji za RADY :bash::bash:

Odesláno
hoj all mám takový problém u Ipod Classic 160 GB musím používat Ipod tunes což mě docela štve protože to je přes něj složitý alespon pro mě a všechny MP3 co mám v IPODU musím mít i v PC nejde to nějak udělat aby se mi to zobrazovalo při připojení k PC jako vyměnitelný disk ?? děkuji za RADY :bash::bash:

Prakticky to takhle nejde existuje je na to nějaký program a s pluginama to můžeš mít buď ve Winampu,nebo v Total Comanderu,ale v iTunes zůstane hudba stále nahraná,když hudbu nahraješ do iTunes a pak smažeš z PC iTunes to nepozná a v ipodu se to nesmaže až tam budeš přidávat další písničky,ale nepudje samozřejmě ta hudba z iTunes pustit,když už neni v PC.Mě osobně se to taky vůbec nelíbý ten iTunes.

Odesláno

DĚkuji Moc VyskouŠim

neni pravda... existuje dualboot... ja ho mam na ipodu nano... to co do toho nainstalujes se jmenuje ROCKBOX a chova se ti to pak jako disk... zkusim najit odkaz...¨

http://www.rockbox.org/ - s navodem si ale porad sam:D:D neco poradit muzu ale moc toho asi nebude...

Hm tak jsem ještě zjistil že to asi nejde na classic tak že to je v pytli neim co stim :cry:

Odesláno

dobře pomůže mi někdo rozchodit tento program

,,neni pravda... existuje dualboot... ja ho mam na ipodu nano... to co do toho nainstalujes se jmenuje ROCKBOX a chova se ti to pak jako disk... zkusim najit odkaz...¨

http://www.rockbox.org/ - s navodem si ale porad sam:D:D neco poradit muzu ale moc toho asi nebude...,,

Na Ipod classic dám spoustu pts

Odesláno

Zkusim ti teda s tim pomoct... ozvy semi na icq kdyby neco neslo... uz sem to instaloval davno ale snad si jeste vzpomenu

-rockbox a jeho podpora je zde... http://build.rockbox.org/ ... jestli tam ipoda mas tak na nej klikni a stahni to

-ted tu slozku .rockbox z raru nakopiruj primo na koren disku ipodu

-pro zapnuti v rockboxu zapni ipoda normalne do ofic softu, a pak dlouze podrz select a menu dohromady... ipod se restartne do rockboxu

-pro nacteni ofic softu ze zapnuteho rockboxu podrz play, a pak az bude ipod vyply, tak zmackni select a zapni hned hold a pocky nez se to nacte.

SNAD TI TO POMUZE:) zkousel sem to ted u sebe na ipodovi a funguje mi to jak sem psal

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu