Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kupa otázek , newbie články mi nepomohly.

LoCo99

Otázka

Caw , mam tu pár otázek a rači to píšu jako new topic než jako pm někomu .

1. Dejme tomu že mam Psp , CFW 3.90-M33 , dám si na kartu do správnýho adresáře ISO hry , a přez XMB si najdu Games\MS\ ... spustim takle bez problému hru ?

2. Když chci upgradovat CFW můžu si bricknout psp ?

3. Má každá hra necelej 1 GB ?

4. Na kolik her mi tak stačí 4 GB karta ?

5. Stačí normální sandisk nebo je třeba nějakej ultra speed ?

6. Když si koupim novou baterku tak s ní musim něco udělat abych jí mohl používat s CFW ?

7. Co je to pořádně Pandora ?

Asi to sou vážně lamerský dotazy , doufám že to hned nelocknete že si mam projet tutoriali ...

:sorry: :thx:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1.ano bez problému

2.malá pravděpodobnost

3.jak která GTA VCS má 1200mb coded arm ma 160mb

4.mě stačí cca na 5-6 her

5.stačí sandisk

6.nemusíš

7. upravená baterka na flashnuti,dg psp

viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 topic by tekken90

edit: sakra no tak těsně:D no...

Odkaz ke komentáři

• 0
jo a když si koupim teda ten sandisk tak si musim vytvořit nějaký složky na tý kartě ne ?

btw : dávám vám THX

Pokud uz budes mit PSP s CFW tak ti radim udelat nejjednodussi vec. Format karty v PSPcku. Vytvori vsechny slozky co bues potrebovat (vcetne te slozky ISO :))

A ohledne te velikosti her. Pokud chces veci pozitek z her, tak cim veci tak tim lepsi. Kdyz je hra mensi tak to znamena ze je orezana - filmecky, zvuk atd... Ale orezani jazyku je podle me jedno z ceho nikdo problemy mit nebude :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Ještě muj edit pls

Sam mam 4 GB kartu a kdyz tam mas par her (1-2) ktery hrajes AKTIVNE tak ti pak i zbyde misto i pro nejakej ten filmecek a serial :). A tedka cena karet pada velkou rychlosti.. Jeste pred par mesici 8 GB stala jako pul PSP a ted ... Takze si prozatim vem tu 4 gb a pak mozna tu 8... A urcite SanDisk! Jesli mas jeste nejaky drobny dotazy tak mi napis na ICQ :) Nemam co delat tedka :D

Odkaz ke komentáři

• 0

1. Ano

2. Malá pravděpodobnost

3. Jak která záleži co je to za hru

4. Mám tam 3 a hudbu takže tak 4-5

5. Stačí sandisk ale mám sony

6 ne

7. Je to baterie která ti flshne baterii btw u Slimáka de vytvořit :lol:

Nec¨vím hodně lidí si to chváliJake mě se PSP drží dobře ale pokud jsi zvklej na nějakej PS nebo Xko tak si ta asi poří btw. ale nevím je to je je dobrý když cheš ryhchle mačkat tlačítka

Odkaz ke komentáři

• 0
A pandoru má v sobě každá baterka když se používá do flashnutý psp ?

A jak si chráníte vaše psp ? Přemejšlim že si koupim folii + silikonovy pouzdro + to velký plastový na přenášení . Co používáte vy ?

Ja ho chráním tymhle http://www.playcentrum.cz/airform-game-pouch-black-psp-455902.htm a pokud jsi nešíïka že by ti furt padalo psp tak mužeš hrát i když to máš v tom pouzdru :dots:

Jako pokud si kupuješ speciální pandorru tak potom používáš normal a pokud si ji vyrobíš tak ji musíš vrátit na normal

Odkaz ke komentáři

• 0
Odkaz ke komentáři

• 0
Caw , mam tu pár otázek a rači to píšu jako new topic než jako pm někomu .

1. Dejme tomu že mam Psp , CFW 3.90-M33 , dám si na kartu do správnýho adresáře ISO hry , a přez XMB si najdu Games\MS\ ... spustim takle bez problému hru ?

2. Když chci upgradovat CFW můžu si bricknout psp ?

3. Má každá hra necelej 1 GB ?

4. Na kolik her mi tak stačí 4 GB karta ?

5. Stačí normální sandisk nebo je třeba nějakej ultra speed ?

6. Když si koupim novou baterku tak s ní musim něco udělat abych jí mohl používat s CFW ?

7. Co je to pořádně Pandora ?

Asi to sou vážně lamerský dotazy , doufám že to hned nelocknete že si mam projet tutoriali ...

:sorry: :thx:

Nečetl sem všechny už bazimuv příspěvek mě donutil odpovědět :D

1)Ano

2)Ano, když vypneš psp při updatu..

3)Ne, sou i menší a existují i riplé hry (např. God of War osekané o videa jenom s jedním nekratším videm se stane z 1 Gb krásným 400 Mb souborem)

4)Podle toho jak velké máš mě se jich tam vleze 8 (1 asi kolem 1 Gb a 2 600Mb a pak menší...)

5)Sandisk i fake nevadí stačí sice delší kopírování ale mě to nevadí (mám 4GB Sandisk fake)

6) Ne nemusíš

7)Pandora je upravená baterka díky které můžeš flashovat...ale potřebuješ k tomu I MMS- Magic memory stick

Pokud chceš vědět vetší podrobnosti o pandoře napiš uživateli tekken90 nebo Anonymous__ ti sou zkušení a když budeš chtít rádi ti něco víc poví o pandoře...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu