Kolda Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Chtel bych se zeptat jestli nekdo nezná nejakej dobrej server kde hraje +3000lidí a bylo by tam dost čechá, protože jsem začáteční a chtel bych nekoho kdo by mě pomohl, ale hlavně ne gamepark tam mě to nebavilo dík moc EDIT: Verze je C5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 hmm ale jakou mas verzi hry?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 a jo to jsem zapomel říct jsem začátečník jak jsem mimo mísu :-D verze je C5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 No takhle, C5 serverů s takovým počtem hráčů je minimum ... Jedině že by sis stráhl Interlude, nebo rovnou C6 ... Pokud by se ti zdálo interlude, můžu ti doporučit http://dragon-network.net/ , mimoto tam hraje 30 000 lidí (nemám tam chybu - asi jedou na PC z Pentagonu :dozey:) , všechno ok, bez lagů, bez bugů - n1 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 napis si do googlu top 200 lineage 2 servers a klikni na prvni odkaz, tam budes mit vsechny servery co za neco stoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 No takhle, C5 serverů s takovým počtem hráčů je minimum ... Jedině že by sis stráhl Interlude, nebo rovnou C6 ... Pokud by se ti zdálo interlude, můžu ti doporučit http://dragon-network.net/ , mimoto tam hraje 30 000 lidí (nemám tam chybu - asi jedou na PC z Pentagonu :dozey:) , všechno ok, bez lagů, bez bugů - n1 ... Sry za OT, ale C6 je Interlude :dozey: Interlude = C6 takže vlastně C6 neexistuje je jen C1,C2,C3,C4,C5, Interlude, Kamael, Hellbound :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Sry za OT, ale C6 je Interlude :dozey: Interlude = C6 takže vlastně C6 neexistuje je jen C1,C2,C3,C4,C5, Interlude, Kamael, Hellbound :dozey: spravne spravne :D C6 a Interlude je upe to samy:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts