Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

SAVE problém v Lego:SWII

phasE89

Otázka

Zdravím, stáhnul jsem si hru Lego Star Wars a co se mi nestalo - hra se odmítá ukládat. Při pokusu o save mi to píše:

Insufficient space on the Memory Stick

Please insert a Memory Stick

with at least 80KB free or

you will be unable to Save.

Přitom mám volného místa požehnaně, něco kolem 3GB. Nemáte někdo nějaký nápad co s tím? Díky za reakce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravím, stáhnul jsem si hru Lego Star Wars a co se mi nestalo - hra se odmítá ukládat. Při pokusu o save mi to píše:

Insufficient space on the Memory Stick

Please insert a Memory Stick

with at least 80KB free or

you will be unable to Save.

Přitom mám volného místa požehnaně, něco kolem 3GB. Nemáte někdo nějaký nápad co s tím? Díky za reakce

no tak logicky to chce vetsi misto nez 80KB zkus pametovku formatovat samozrejme si soubory zalohuj a potom to formatni napis jak si dopad nebo si zkus hru znovu stahnout a nastavit a zapnout znovu

Odkaz ke komentáři

• 0

Formát paměťovky nemá cenu, když mi na tom ostatní hry jdou a se SAVE file u nich není problém. Zkoušel jsem soubor překonvertovat do .cso i nazpět, ale nic nepomáhá. Hru jsem stahoval z uploadu od uživatele "Brento" -> http://console-forum.net/showthread.php?t=8830

...kdyby to někdo zkusil odtud, jestli mu to dělá to samý, byl bych vděčnej :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu