phasE89 Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Zdravím, stáhnul jsem si hru Lego Star Wars a co se mi nestalo - hra se odmítá ukládat. Při pokusu o save mi to píše: Insufficient space on the Memory Stick Please insert a Memory Stick with at least 80KB free or you will be unable to Save. Přitom mám volného místa požehnaně, něco kolem 3GB. Nemáte někdo nějaký nápad co s tím? Díky za reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrzelka Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Zdravím, stáhnul jsem si hru Lego Star Wars a co se mi nestalo - hra se odmítá ukládat. Při pokusu o save mi to píše: Insufficient space on the Memory Stick Please insert a Memory Stick with at least 80KB free or you will be unable to Save. Přitom mám volného místa požehnaně, něco kolem 3GB. Nemáte někdo nějaký nápad co s tím? Díky za reakce no tak logicky to chce vetsi misto nez 80KB zkus pametovku formatovat samozrejme si soubory zalohuj a potom to formatni napis jak si dopad nebo si zkus hru znovu stahnout a nastavit a zapnout znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phasE89 Odesláno Srpen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Formát paměťovky nemá cenu, když mi na tom ostatní hry jdou a se SAVE file u nich není problém. Zkoušel jsem soubor překonvertovat do .cso i nazpět, ale nic nepomáhá. Hru jsem stahoval z uploadu od uživatele "Brento" -> http://console-forum.net/showthread.php?t=8830 ...kdyby to někdo zkusil odtud, jestli mu to dělá to samý, byl bych vděčnej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 jo,mě to dělá to samý,nevim co s tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
phasE89
Zdravím, stáhnul jsem si hru Lego Star Wars a co se mi nestalo - hra se odmítá ukládat. Při pokusu o save mi to píše:
Insufficient space on the Memory Stick
Please insert a Memory Stick
with at least 80KB free or
you will be unable to Save.
Přitom mám volného místa požehnaně, něco kolem 3GB. Nemáte někdo nějaký nápad co s tím? Díky za reakce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts