Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Souhlasim se vsema, az na nazor od beriiiho - cast s acerem, pravda, bude nadupadnej apod, pravda, rozpadne se hodne rychle - ale urcite bych nerikal, at si ho koupi :D

Ja osobne bych sel do nejakeho lightbooku, ci mobile notebooku - proste ultralight.. Mozna i do EEEcka - ale to ty asi nechces, ty chces asi i neco, kde se da zahrat nejaka ta gamesa.. V tom pripade bych sahnul po tom, co tu nadhodil Rixcz, s Fujitsu Siemensem mam ty nejlepsi zkusenosti - navic tento model ma i super design, kvalita zustava a je celkem nabusenej..

Odesláno

notebook chci jako náhradu stolního pc.. takže určitě minimálně 15" širokoúhlé LCD, ultralehké notebooky nepreferuji.. a s tím výkonem.. no určitě bych chtěl spolehlivost, a rychlost .. to je to co preferuju.

hry na noťasu hrát nebudu, na to mám PSP a PS3. Noťas budu používat na internet, hudbu, filmy, a kancelářské aplikace.. takže vzhledem k té hudbě a filmům bych upřednostňoval HDD větší než 200GB, jsem totiž vášnivý downloader:wohow:

už uvažuju nad tímhle http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6820-d92874.htm

je to klasika.. hp již zajetá značka, kterou mám docela rád a má dobrou pověst, pavilion slibuje heslo.. "konečně osobní počítač".. a to je to co potřebuju, je to vyloženě multimediální notebook a jeho design mě opravdu dojímá. Jenže je to pár dní co mi jeden chlápek napsal, že pavilion určitě nebrat, že jsou to "rozviklané šunty" , že měl paviliona, rozviklaný všechno bylo na něm uvolněné atd.. tak reklamoval a takhle už vyreklamoval další noťasy a ted má třetí. a říkal že každý stejný, že určitě by si ho už nekoupil. a tak jsem začal o tom pochybovat a schválně jsem chtěl vědět co byste mi doporučovali vy.

jinak děkuji za vaše odpovědi :)

EDIT: jestli bych mohl poprosit, posílejte přímo linky a tipy na jednotlivé modely ntb (přesně tak jako rix)

Odesláno

Hele..

dam ti par rad..

.. vzhledem k tvym (rozumnym) pozadavkum, bych ti doporucoval jen proverene znacky - ne zadne Aceru, radeji ani ne Asuse a Toshiby - spolihlovost cekej od Dell, Lenovo, HP, Fujitsu Siemens..

.. na HDD nekoukej, dle toho si nevybirej, neni problem za par korun (par tisic), casem dokoupit novy HDD - mnohem vetsi (je to otazka vymeny behem 3minut..), nebo dokoupis externi USB HDD.. radeji koukej na parametry, co uz casem nezlepsis (CPU, grafika, zvukovka...)

S Pavilionama mam 2 zkusenosti..

1.) kamos koupil a ihned po koupi mu nesel akumulator..

2.) kamos ze tridy uz ho ma dele, je celkem rozviklany (displej), design je nadherny, s Vistama nepouzitelne pomaly a zvuk to ma celkem slusnej, vydrz celkem v pohode.. Jinak je to takovej plastak no..

Odesláno

2.) kamos ze tridy uz ho ma dele, je celkem rozviklany (displej), design je nadherny, s Vistama nepouzitelne pomaly a zvuk to ma celkem slusnej, vydrz celkem v pohode.. Jinak je to takovej plastak no..

no s těma vistama bych to nějak nehrotil protože hned jak mi přijde do ruk tak se chystam nainstalovat staré dobré XPčka.. vista je ještě moc chybná a zbytečně jen zahlcuje počítač (teda aspon z mých zkušeností) :bash:

EDIT: omlouvám se, zapomněl jsem na edit :(:(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu