Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Silent Hill 5 Homecoming

xDante1986

Recommended Posts

co já vím co jsem na jedněch stránkách, kde to hodnotěj...tak hodnocení redaktorů je 79% a userů cca 200 userů 77% , já hodnoím 94% a vím proč....splnilo to nadmíru má očekávání....je to bombastiko ....

hlavně bylo bomba když mě vezl Travis Green..........řidič kamionu z SH: Origins............

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co já vím co jsem na jedněch stránkách, kde to hodnotěj...tak hodnocení redaktorů je 79% a userů cca 200 userů 77% , já hodnoím 94% a vím proč....splnilo to nadmíru má očekávání....je to bombastiko ....

hlavně bylo bomba když mě vezl Travis Green..........řidič kamionu z SH: Origins............

Dante davam na tve hodnoceni nez na okolni weby, kde to zjiskalo napr. 6.5, ale jelikoz si do Silent Hillu stejne zapaleny jako ja, tak si myslim ze nase nazory budou stejne......diky za rozhodnuti ke stahnuti.

Odkaz ke komentáři

no vidíte :) zase mám pravdu...já nevím co se na tom recenzentům nelíbílo, ale nechápu jak gta mohlo dostat 100% to je fakt moc :D u MGS 4 bych to pochopil, ale gta 4 ani omylem....90% a byli by rádi spíš tak 85%, pro mě je tenhle díl SH nejen velmi kvalitní po scénkách....bossech.....příběhu, ale taky šla grafika hodně nahoru prostě dokonalost sama :)

btw už jsem v kanalizacích a mám odemknuto cca 160 G :)

Odkaz ke komentáři

no vidíte :) zase mám pravdu...já nevím co se na tom recenzentům nelíbílo, ale nechápu jak gta mohlo dostat 100% to je fakt moc :D u MGS 4 bych to pochopil, ale gta 4 ani omylem....90% a byli by rádi spíš tak 85%, pro mě je tenhle díl SH nejen velmi kvalitní po scénkách....bossech.....příběhu, ale taky šla grafika hodně nahoru prostě dokonalost sama :)

btw už jsem v kanalizacích a mám odemknuto cca 160 G :)

no já nechápu jak může hra dostat 100% to prostě nejde ... neexistuje dokonalá hra a nikdy nebude s tím semusíme smířit ;)

ale jinak dobrá hra ten "SH" zrovna hledám palivo pro ten odčerpávač xD

Odkaz ke komentáři

Nechcem ist do velkeho OT, ale keby ste mozno citali aj recenzie tak by ste sa dozvedeli preco GTA dostalo maximalne hodnotenia, napr. IGN:

"A "10" is not a score we give out very often. In fact, the last time we gave a 10 to a console game was Soul Calibur in 1999. A 10 doesn't mean a game is perfect -- it means a game is pushing boundaries, expanding a genre, and doing many things to a level so far above and beyond its competitors that they overshadows any flaws. Certainly, GTA IV has some issues, the most noticeable being the occasional flaw in the cover system, but there are many more pieces of GTA IV that are better than anything I've seen from a game in the past decade. We don't give 10s often -- just to games that merit the score."

Odkaz ke komentáři

když si u toho OT je mi tofuk...prostě gta si to nezasloužilo...stejně jako já říkám, že gta 85% a silent hill 94% můj názor....stejně jako názor IGN...vem 100 lidí a uvidí to pokaždé jinak....prostě to hrál fanatik ale to je fuk

jinak co se týče Silent Hillu už mířím do konce....takže paráda hra je super :) a mnohem víc než to :)

takže hra dohrána.....nadšení je 100%, pro ty co hrají....máte se na co těšit...tolik zlomů a věcí, které náhle pochopíte....je to síla...jeden z nejúžasnějších SH dílů

jediný mínus ty bugy....mě potkal ve hře jediný, ale prý jich je tam dost...

Odkaz ke komentáři

takže hra dohrána.....nadšení je 100%, pro ty co hrají....máte se na co těšit...tolik zlomů a věcí, které náhle pochopíte....je to síla...jeden z nejúžasnějších SH dílů

jediný mínus ty bugy....mě potkal ve hře jediný, ale prý jich je tam dost...

A bylo to desivy? Podle recenzi a ohlasu, co jsem cetl, tak se hororova atmosfera uplne vytratila a stala se z toho bezducha akce :/

Odkaz ke komentáři

Mozna malicko OT, kdyz jsem nehral zadny z predchozich dilu..budou mi unikat nejake souvislosti, kdyz zacnu rovnou Home Commingem nebo je to absolutne dejove samostatna hra? Diky.

A jinak, ze doom 1 a 2 byli identicke hry nesouhlasim..jine mapy a dvouhlavnova brokovnice, ktera byla ma nejoblibenejsi, v jednicce nebyla :-)

Odkaz ke komentáři

když budeš postupně prohledávat místnosti, tak jak jdeš, musíš na něj narazit .RTG snímky většinou bývají na negatoskopu umístěny k prohlížení. (čirou náhodou jsem RTG laborant:)) Já se bál, že to bude hledání a řešení hádanek,že se někde seknu a zatím v poho bez menšího problému. ted jsem se dostal z vězení po zabití "srdcaře" a zatím dobrý:)

Já už jsem začal a taky skončil,nemúžu najít druhej díl kodu z rentgenovího snímku...nevíte někdo?
Odkaz ke komentáři

Muzu se zeptat jak je to dlouhe? Protoze drive Silent mi vydrezel treba mesic (samozrejmne ne kazdy den hrani). A tohle mi prijde nejake kratke podle vasich komentu, kde jeden den napisete zacal jsem to hrat a druhy den hra dohrana. Ja jsem hral vcera asi hodinu a jsem na hribotve. Takze me zajima kolik me toho jeste ceka. Jinak vyborna hra, super atmosfera.

Odkaz ke komentáři

Muzu se zeptat jak je to dlouhe? Protoze drive Silent mi vydrezel treba mesic (samozrejmne ne kazdy den hrani). A tohle mi prijde nejake kratke podle vasich komentu, kde jeden den napisete zacal jsem to hrat a druhy den hra dohrana. Ja jsem hral vcera asi hodinu a jsem na hribotve. Takze me zajima kolik me toho jeste ceka. Jinak vyborna hra, super atmosfera.

Ja bych řekl, že jsem to mohl hrát tak 12 hodin. No, final fantasy to není :)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu