Saari Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture 1. Nastavení --> Upravit podpis (Zahrnut náhled)2. Zda sa mi ze nie iba v Devhooku v 3.02 OE-B je iba Overclocking Module... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture 1. Nastavení --> Upravit podpis (Zahrnut náhled)2. Zda sa mi ze nie iba v Devhooku v 3.02 OE-B je iba Overclocking Module... PSPgamer a nemá PSPčko....HAHA to je cool... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 shadow.wizard to si ty na tom obrázku???:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture 1. Nastavení --> Upravit podpis (Zahrnut náhled)2. Zda sa mi ze nie iba v Devhooku v 3.02 OE-B je iba Overclocking Module... PSPgamer a nemá PSPčko....HAHA to je cool... Hmm neviem co je na tom smiesne PSPcko som mal cez rok... predal som ho a idem kupovat asi nove... staci?! Bez PSPcka som cca. tyzden... a nie na tom obrazku niesom ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saari Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Tohle není CHAT pánové :-D Edit: díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture 1. Nastavení --> Upravit podpis (Zahrnut náhled)2. Zda sa mi ze nie iba v Devhooku v 3.02 OE-B je iba Overclocking Module... V OE-B mi v pohodě funguje screenshot modul, ostatní jsem nezkoušel (video, OC). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 : DDDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture 1. Nastavení --> Upravit podpis (Zahrnut náhled)2. Zda sa mi ze nie iba v Devhooku v 3.02 OE-B je iba Overclocking Module... V OE-B mi v pohodě funguje screenshot modul, ostatní jsem nezkoušel (video, OC). jak funguje v OE-B screenshot modul bez DH? :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 : DDDDD Nevim co se směješ někomu, komu se rozbilo psp, a moc nevy*sírej, nebo budeš bez acc za spam a prudění moderátorů. :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture 1. Nastavení --> Upravit podpis (Zahrnut náhled)2. Zda sa mi ze nie iba v Devhooku v 3.02 OE-B je iba Overclocking Module... V OE-B mi v pohodě funguje screenshot modul, ostatní jsem nezkoušel (video, OC). jak funguje v OE-B screenshot modul bez DH? :shock: Nevím, jak jsi to myslel, ale funguje úplně stejně, jako u SE, prostě vytvoříě složku "plugins" na rootu a tam dáš *.prx modul. Tady ukázka: No zrovna v tuhle chvíli nejsem úplně v nejstřízlivějším stavu, takže nevím, jestli píšu k věci :D , ale tohle jsem teď "vyfotil" screenshot plug-inem na 3.02 OE-B (je to Ridge Racer, zrovna jsem to měl v mechanice a nemám zrovna náladu tam dávat něco jinýho :D). EDIT: Koukám, že se mi to nějak nechce zobrazit, ale jak říkám, nejsem úplně při smyslech, tak ten odkaz dejte do prohlířeče a uvidíte :) . EDIT 2: Už blbnu (teda alkohol blbne mě :D ), ta složka se musí jmenovat "seplugins". Důkaz č. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 co se ma pls zmacknout aby se to vyfotilo? :wink: dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 co se ma pls zmacknout aby se to vyfotilo? :wink: dikesStandartně se to snímá notou (vedle SELECTu) ale dá se to v těch konfiguračních souborech pozměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 nechtel bys sem hodit (upnout) ten plugin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Já používám plugin upravený od Georgeose a mám to nastavený na screenshoty ve hrách (funguje to jen v ISO a UMD). Snímá se to stiskem NOTA+R. Dávám to do přílohy, jenom to rozbal na root karty. Jdi do RECOVERY menu a nastav: Advanced -> Advanced configuration -> Plain modules in UMD/ISO (currently: Enabled). vrať se zpět na úvodní stránku Recovery a nastav: Plugins -> screenshotbmp.prx [GAME]: Enabled Pro jistotu si zkontroluj, jestli máš na kartě tyto složky: x:\PSP\PHOTO\CAPTURE (pokud ne, vytvoř je) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 thx jdu to zkusit EDIT: funguje a rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 a nebyl by modul i pro menu ,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Pro menu si musíš upravit ty textový soubory. To co máš v "game.txt" smaž a vlož to do "vsh.txt". Pozor, nefunguje obojí najednou, jede to buď jen ve hrách, nebo jen v menu! Jinak při každý změně restartuj PSP (aby si to ten plugin znova načetlo). A ještě jsem zapoměl důležitou věc - pokud si aktivuješ ten plugin na screenshoty v menu, tak nepůjdou spustit Homebrew, PSX hry a oficiální dema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Je to hustej plugin. :) Teď jsem si udělal svoje HIM písmo. :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 : DDDDD jeste takhle chvili pokracuj a koledujes si o BAN :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Je to hustej plugin. :) Teď jsem si udělal svoje HIM písmo. :lol: :lol: Tak tohle Ti musim pochválit!!! To je Tvoje práce? (ten font) Nechtěl bys ho upnout? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Jo, upnu ho:) dělal jsem to v nějakym konvertoru, už na to dělám návod. :P http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/85158/him.pgf_59.36kB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Já používám plugin upravený od Georgeose a mám to nastavený na screenshoty ve hrách (funguje to jen v ISO a UMD). Snímá se to stiskem NOTA+R.Dávám to do přílohy, jenom to rozbal na root karty a v Recovery menu dej Advanced -> Advanced configuration -> Plain modules in UMD/ISO (currently: Enabled). hele, Jajare, hodil som to do rootu, zapol som v Recovery to, co si pisal, ale aj tak mi NOTA+R nic nerobi... mam 3.02OE-B, skusal som to s orig. UMD Burnout... a nikde na karte som ziadne zosnimane obrazky nenasiel... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Sakra, to už jseš druhej, člověk. Mě to funguje... Momentík, zkusím ho stáhnout a hodit do PSP, třeba jsem na něco zapoměl. EDIT: Tak jsem ho pro jistotu stáhl a funguje bezvadně... to je divný, určitě jsi nastavil v Recovery všechno jak jsem popisoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Sakra, to už jseš druhej, člověk. Mě to funguje... Momentík, zkusím ho stáhnout a hodit do PSP, třeba jsem na něco zapoměl.EDIT: Tak jsem ho pro jistotu stáhl a funguje bezvadně... to je divný, určitě jsi nastavil v Recovery všechno jak jsem popisoval? v Recovery si pisal urobit len toto a to som aj spravil: Advanced -> Advanced configuration -> Plain modules in UMD/ISO (currently: Enabled) dalej okrem toho som predtym prepol Kernel z 3.02 na 1.50, moze to by tym? A kam sa Ti tie obrazky ukladaju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Jaj, jsem zapoměl ještě na jednu věc (máš to na PM). Tak to pro jistotu zrekapituluju (a upravím ten příspěvek u downloadu): Recovery menu: Advanced -> Advanced configuration -> Plain modules in UMD/ISO (currently: Enabled) vraťte se zpět na úvodní stránku Recovery: Plugins -> screenshotbmp.prx [GAME]: Enabled Takhle už to musí jet, pokud ne, tak už vážně nevím :? . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Saari
sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za
1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a
2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts