Saari Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture 1. Nastavení --> Upravit podpis (Zahrnut náhled)2. Zda sa mi ze nie iba v Devhooku v 3.02 OE-B je iba Overclocking Module...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture 1. Nastavení --> Upravit podpis (Zahrnut náhled)2. Zda sa mi ze nie iba v Devhooku v 3.02 OE-B je iba Overclocking Module... PSPgamer a nemá PSPčko....HAHA to je cool...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2006 shadow.wizard to si ty na tom obrázku???:D
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture 1. Nastavení --> Upravit podpis (Zahrnut náhled)2. Zda sa mi ze nie iba v Devhooku v 3.02 OE-B je iba Overclocking Module... PSPgamer a nemá PSPčko....HAHA to je cool... Hmm neviem co je na tom smiesne PSPcko som mal cez rok... predal som ho a idem kupovat asi nove... staci?! Bez PSPcka som cca. tyzden... a nie na tom obrazku niesom ja...
0 Saari Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2006 Tohle není CHAT pánové :-D Edit: díky za radu
0 Jajar Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture 1. Nastavení --> Upravit podpis (Zahrnut náhled)2. Zda sa mi ze nie iba v Devhooku v 3.02 OE-B je iba Overclocking Module... V OE-B mi v pohodě funguje screenshot modul, ostatní jsem nezkoušel (video, OC).
0 Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture 1. Nastavení --> Upravit podpis (Zahrnut náhled)2. Zda sa mi ze nie iba v Devhooku v 3.02 OE-B je iba Overclocking Module... V OE-B mi v pohodě funguje screenshot modul, ostatní jsem nezkoušel (video, OC). jak funguje v OE-B screenshot modul bez DH? :shock:
0 piggy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 : DDDDD Nevim co se směješ někomu, komu se rozbilo psp, a moc nevy*sírej, nebo budeš bez acc za spam a prudění moderátorů. :evil:
0 Jajar Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za 1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a 2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture 1. Nastavení --> Upravit podpis (Zahrnut náhled)2. Zda sa mi ze nie iba v Devhooku v 3.02 OE-B je iba Overclocking Module... V OE-B mi v pohodě funguje screenshot modul, ostatní jsem nezkoušel (video, OC). jak funguje v OE-B screenshot modul bez DH? :shock: Nevím, jak jsi to myslel, ale funguje úplně stejně, jako u SE, prostě vytvoříě složku "plugins" na rootu a tam dáš *.prx modul. Tady ukázka: No zrovna v tuhle chvíli nejsem úplně v nejstřízlivějším stavu, takže nevím, jestli píšu k věci :D , ale tohle jsem teď "vyfotil" screenshot plug-inem na 3.02 OE-B (je to Ridge Racer, zrovna jsem to měl v mechanice a nemám zrovna náladu tam dávat něco jinýho :D). EDIT: Koukám, že se mi to nějak nechce zobrazit, ale jak říkám, nejsem úplně při smyslech, tak ten odkaz dejte do prohlířeče a uvidíte :) . EDIT 2: Už blbnu (teda alkohol blbne mě :D ), ta složka se musí jmenovat "seplugins". Důkaz č. 2
0 Malcolm. Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 co se ma pls zmacknout aby se to vyfotilo? :wink: dikes
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 co se ma pls zmacknout aby se to vyfotilo? :wink: dikesStandartně se to snímá notou (vedle SELECTu) ale dá se to v těch konfiguračních souborech pozměnit.
0 t.eff Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 nechtel bys sem hodit (upnout) ten plugin?
0 Jajar Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 Já používám plugin upravený od Georgeose a mám to nastavený na screenshoty ve hrách (funguje to jen v ISO a UMD). Snímá se to stiskem NOTA+R. Dávám to do přílohy, jenom to rozbal na root karty. Jdi do RECOVERY menu a nastav: Advanced -> Advanced configuration -> Plain modules in UMD/ISO (currently: Enabled). vrať se zpět na úvodní stránku Recovery a nastav: Plugins -> screenshotbmp.prx [GAME]: Enabled Pro jistotu si zkontroluj, jestli máš na kartě tyto složky: x:\PSP\PHOTO\CAPTURE (pokud ne, vytvoř je)
0 t.eff Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 thx jdu to zkusit EDIT: funguje a rychle
0 t.eff Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 a nebyl by modul i pro menu ,...
0 Jajar Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 Pro menu si musíš upravit ty textový soubory. To co máš v "game.txt" smaž a vlož to do "vsh.txt". Pozor, nefunguje obojí najednou, jede to buď jen ve hrách, nebo jen v menu! Jinak při každý změně restartuj PSP (aby si to ten plugin znova načetlo). A ještě jsem zapoměl důležitou věc - pokud si aktivuješ ten plugin na screenshoty v menu, tak nepůjdou spustit Homebrew, PSX hry a oficiální dema.
0 piggy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 Je to hustej plugin. :) Teď jsem si udělal svoje HIM písmo. :lol: :lol:
0 Dutch Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 : DDDDD jeste takhle chvili pokracuj a koledujes si o BAN :evil:
0 Jajar Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 Je to hustej plugin. :) Teď jsem si udělal svoje HIM písmo. :lol: :lol: Tak tohle Ti musim pochválit!!! To je Tvoje práce? (ten font) Nechtěl bys ho upnout? :)
0 piggy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 Jo, upnu ho:) dělal jsem to v nějakym konvertoru, už na to dělám návod. :P http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/85158/him.pgf_59.36kB.html
0 THeBaNDiT Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Já používám plugin upravený od Georgeose a mám to nastavený na screenshoty ve hrách (funguje to jen v ISO a UMD). Snímá se to stiskem NOTA+R.Dávám to do přílohy, jenom to rozbal na root karty a v Recovery menu dej Advanced -> Advanced configuration -> Plain modules in UMD/ISO (currently: Enabled). hele, Jajare, hodil som to do rootu, zapol som v Recovery to, co si pisal, ale aj tak mi NOTA+R nic nerobi... mam 3.02OE-B, skusal som to s orig. UMD Burnout... a nikde na karte som ziadne zosnimane obrazky nenasiel... :roll:
0 Jajar Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Sakra, to už jseš druhej, člověk. Mě to funguje... Momentík, zkusím ho stáhnout a hodit do PSP, třeba jsem na něco zapoměl. EDIT: Tak jsem ho pro jistotu stáhl a funguje bezvadně... to je divný, určitě jsi nastavil v Recovery všechno jak jsem popisoval?
0 THeBaNDiT Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Sakra, to už jseš druhej, člověk. Mě to funguje... Momentík, zkusím ho stáhnout a hodit do PSP, třeba jsem na něco zapoměl.EDIT: Tak jsem ho pro jistotu stáhl a funguje bezvadně... to je divný, určitě jsi nastavil v Recovery všechno jak jsem popisoval? v Recovery si pisal urobit len toto a to som aj spravil: Advanced -> Advanced configuration -> Plain modules in UMD/ISO (currently: Enabled) dalej okrem toho som predtym prepol Kernel z 3.02 na 1.50, moze to by tym? A kam sa Ti tie obrazky ukladaju?
0 Jajar Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Jaj, jsem zapoměl ještě na jednu věc (máš to na PM). Tak to pro jistotu zrekapituluju (a upravím ten příspěvek u downloadu): Recovery menu: Advanced -> Advanced configuration -> Plain modules in UMD/ISO (currently: Enabled) vraťte se zpět na úvodní stránku Recovery: Plugins -> screenshotbmp.prx [GAME]: Enabled Takhle už to musí jet, pokud ne, tak už vážně nevím :? .
Otázka
Saari
sorry za spam ale tady na foru sem nemohl najit za
1.jak nebo kde davate info o svym psp vzdicky pod citat a
2.jestli je neakej program na 3.02 OE-B snimani obrazovky tj.. videa a picture
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts