sensei Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 čaute lidi, má tady někdo starého dobrého fichtla s papírama?? potřeboval bych aby někdo ochotný do nich kouknul a řekl mi kolik je psaná konstrukční rychlost.. dnešní řidičáky kategorie AM jsou jen do 45kmh konstrukční rychlosti, a proto chci vědět jestli na tom můžu jezdit po městě :D:D.. předem dík:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 čau bohužel ne , před rokem jsem měl stejný problém na fichtlovi můžeš až od 16 let s řidičákem na 125 ccm , od 15 můžeš na babetě a většině skůtrech do 50 ccm spíš automaty na AM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 takže se už nemůže ani na simsona s51 ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Na Simsona taky ne od roku 2006 je novej zákon na tu konstrukční rychlost , já dostal krásnýho fichtla s papírama a byl mi rok k ničemu tak sem jezdil bez papírů a dělam to až do ted :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 je to tak jedine nejaka babetka nebo skutr do 50ccm..... tam je konstrukcni rychlost 45 a neni pak problem...ja mam ridicak na auto a prdim si to na skutriku skoro zadarmo... 2l/100km je parada ne? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Je to udělané špatně ... Na simsona se může od 16 let stejně jako na třeba NSR 125 která otevřená jde i 160 kmh ale zase na takové staré jawe 350 která jde třeba i přes 110 se může od 18 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Srpen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Je to udělané špatně ... Na simsona se může od 16 let stejně jako na třeba NSR 125 která otevřená jde i 160 kmh ale zase na takové staré jawe 350 která jde třeba i přes 110 se může od 18 :/ to víš, to jsou ty naše slavné zákony;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 já si ted opravuju Jawu 250, a je mijedno co rika zakon, protoze ja na komunikacich nejezdim...jinak asi si za rok koupim skútra, je to asi nejlepší řešení pro jízdu na tréninky, do školy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 hehe trening do autoskoly bys potreboval spis ve meste... a na sktru se teda nenaucis co budes potrebovat v autoskole...skutr automat autoskola manual... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 no tak manual zvladam, a rek bych ze to neni nic tezkyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.