Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pujde to takhle? USB nabijeni

Spoon

Otázka

Zdar jak jsem se tu jednou zminoval nejde mi nabijet pres adapter tak by sem si chtel udelat tohle myslite ze to pujde? mam si stahnou nakej plugin na to jeste? poradte co a jak kdyztak,dekuji:)

Jo a nemusite se vyjadrovat jak je nakresleny obrazek kreslil jsem to rychle a nechtel sem aby to bylo naky super jenom mi slo o to aby ste chapali o co jde:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

PSP slim ma nabijanie cez USB priamo v sebe staci to vypnut v XMB a zapnut v RECOVERY ale nechapem naco je to dobre pouzivat origo nabijacku s takym niecim ked ide len o pocit zozen si nabijacku z motorola razor a nemusis nic kuchat , ak mas PSP fat tak treba pajkovat na maticnu dosku.

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravim vas. Kdyz sem cetl prispevky tak sem koukal ze nejde nabijet pres usb... PSP mam uz treti a jeste sem se stim nesetkal nebo to neslo. Ale ted normal napojim PSP na USB dam USB mode a PSP se samo zacne nebijet. Rosviti se oranzova kontrolka a jede to. PSP Slim 4.01 M33-2

samozrejme ze to z PC jede... ale tento topic byl o tom, ze si clovek koupi redukci na nabijeni ze zasuvky do usb... ta nefunguje protoze proste nema potrebny vykon... z PC vse vali

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu