Richardo911 Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 pls pomozte mi niesom ani v polovicke a neviem jednu misiu ani za dabla prejst e to misia od takeho otaznika kde mam prist ku takej ako vyhliadni zatelefonovat niekomu a mam zistit kde je? neviem stale najst pls ako nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 pls pomozte mi niesom ani v polovicke a neviem jednu misiu ani za dabla prejst e to misia od takeho otaznika kde mam prist ku takej ako vyhliadni zatelefonovat niekomu a mam zistit kde je? neviem stale najst pls ako nato V telefonu se ti objeví nové čislo, tuším že to je "Blackmailer" ... Stačí se dívat, komu začne zvonit telefon, když mu zavoláš ... Potom stačí ho sundat a utíkat co to jde .. Není zač ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Srpen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 jj dikes ale toto som zrobil aj ho pocujem jak zvoni telefon ale neviem furt kde je neviem ci som slepy alebo co :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 jj dikes ale toto som zrobil aj ho pocujem jak zvoni telefon ale neviem furt kde je neviem ci som slepy alebo co :D Ked stojis na schodoch, a pozres sa dolava (niekedy aj to prava) tak tam uvidiš takeho xalana tusim ze ciernou mikinou, je priamo vedle schodov ... Alebo lepsie, odbachni vsetkych :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 a nebo mu furt volej a on po chvili zacne zdrhat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 nooo dikes nasiel som ho sedel na stolicke ... pekne som ho odbachol a hra ide dalej dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Richardo911
pls pomozte mi niesom ani v polovicke a neviem jednu misiu ani za dabla prejst e to misia od takeho otaznika kde mam prist ku takej ako vyhliadni zatelefonovat niekomu a mam zistit kde je? neviem stale najst pls ako nato
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts