will Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Potřeboval bych se majitele zeptat na nějaké podrobnosti......prosím ať se mi majitel ozve buď tady nebo PM Díky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Vim ze Lukan ho mel nejak objednanej, ale nevim jestli ho uz ma nebo ne :) Skus ho PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 je to vlastne PDA s GSM modulem, myslim ze se muzes zeptat verejne, s PDA tu ma zkusenosti docela dost lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 ja ho mam, co potrebujes vedet? kazdopadne jako zdroj informaci doporucuju anglicke http://forum.xda-developers.com a ceske http://ce4you.cz/forums Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 jde o tohle: potřebuju vědět jestli jde v menu GPS zadat VYHLEDÁVÁNÍ PODLE GPS souřadnic ......zkrátka jestli lze hledat podle souřadnic.....jestli můžu zadat souřadnice a podle nich jet.... Dělal jsem ve firmě projekt na vyhledávání jistých míst aby se nemuseli pořád pracně hledat... Zkrátka najdu to místo a kouknu na GPS a opíšu souřadnice do papírů a pak do PC.... A až tam zase pojedu musím zadat do PDA souřadnice které mě tam dovedou.... Jedná se o nákupu několika set přístrojů a já navrhuju HTC Dimond.....a musím vědět jestli to tak lze.....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Lukan už ho má (už na mě zase machroval:D jako tenkrát když měl PS3:D ) napiš mu snad ti poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 jde o tohle:potřebuju vědět jestli jde v menu GPS zadat VYHLEDÁVÁNÍ PODLE GPS souřadnic ......zkrátka jestli lze hledat podle souřadnic.....jestli můžu zadat souřadnice a podle nich jet.... Dělal jsem ve firmě projekt na vyhledávání jistých míst aby se nemuseli pořád pracně hledat... Zkrátka najdu to místo a kouknu na GPS a opíšu souřadnice do papírů a pak do PC.... A až tam zase pojedu musím zadat do PDA souřadnice které mě tam dovedou.... Jedná se o nákupu několika set přístrojů a já navrhuju HTC Dimond.....a musím vědět jestli to tak lze.....díky zalezi na softu co si nahrajes do diamondu/pda/gps, znamej to ma a pouziva iGO a tam to prej de. (TomTom prej nedoporucuje ze se mu nelibil :D) a Destinator a Sygic ty nezkousel. ale kazdej lepsi soft by to umet mel. kazdopadne by nebylo na skodu si poridit / pujcit nekde ten vzorek a ten program na gps a vyzkouset a prohlidnout na vlastni oci jestli je to presne co chces. kazdemu vyhovuje neco jine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 sorry, nechapu otazku.. ale rek bych, ze to co chces nebude souviset s pristrojem, ale se zvolenym SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 nejlepší by bylo kdyby měk někdo přístroj přímo od T-Mobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 od tmobile i normalni diamond jsou co se tyce vybavy stejni, tzn to urcite nebude hrat roli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 sorry, nechapu otazku.. ale rek bych, ze to co chces nebude souviset s pristrojem, ale se zvolenym SW jo jasně vyjádřil jsem se blbě.....chtěl bych vědět jaká verze Tomtomu je v tom telefonu.....stará totiž neuměla hledat dle souřadnic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 7ka jestli se nepletu (ale soucasti samozrejme nejsou mapy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 právě že T-Mobile by tam měla mít mapy...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 skus skocit priamo do tmobile... :) alebo zakaznicka linka aj ked oni asi nebudu vediet co chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 když se mi nechce jet kvůli tomu 25 km a na zákaznický lince ani neví co je TomTom :) ale podle stránek tomtomu je v nejnovější verzi možnost vyhledávání dle souřadnic....ale potřebuju to vědět na 100%.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 ano, verze 7 umi navigovat na souradnice na mape. ale opakuju, ze s nejvyssi pravdepodobnosti budes muset mapy prikoupit soucasti baleni je imho pouze mapa prahy, nebo jineho jednoho mesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 soucasti baleni by mela bejt verze s jednim vami vybranym mestem na zkousku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.