wizzy Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 A znovu mám .000 a vím ze se to tu resilo uz jednou vypalil jsem to normalne jako vzdy img´burn a napsalo to pri vypalovani par chyb a ted se bojim aby to nebylo znova :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 A znovu mám .000 a vím ze se to tu resilo uz jednou vypalil jsem to normalne jako vzdy img´burn a napsalo to pri vypalovani par chyb a ted se bojim aby to nebylo znova :roll: Máš tam k tomu soubor .dvd ? Zkus to .000 přejmenovat na .iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Srpen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 mel jsem ale smazal jsem to jelikoz to nefungovalo a u novýho co jeste stahuju nemam ale to minuly sem palil .dvd a bylo to v jedne slozce s .000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 zkus to přes clonecd když imgburn píše chyby,já s těmahle souborama neměl nikdy problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 clone cd mi nejak nechce vypalovat dám ze chci vypalovat a ono jako kdyby se to seklo (Nevíte čím to je??) Hele kdyz to prejmenuju na .ISO .dvd soubor to neveme ne ??? to musim opravit i ten .DVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 nebo vytvořit v mulleteru,ale nevim jestli to určitě pujde když to přejmenuješ,třeba to vadit nebude a třeba jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 skus otevřít ten soubor .000 ve win raru co to má za střeva estli není potřeba to rozbalit :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wizzy
A znovu mám .000 a vím ze se to tu resilo uz jednou vypalil jsem to normalne jako vzdy img´burn a napsalo to pri vypalovani par chyb a ted se bojim aby to nebylo znova :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts