Silas Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 mám vytvořenej účet UK, jenomže jsem zkoušel staáhnout jednu hru Arcade a říká mi, že mám "Bad Location" ... jde to nějak oblbnout? nebo jde vytvořit novej Live US účet? :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Me nefungoval live protoze sem tam mel CZ republiku a vis co na to zafungovalo dat nastaveni a to uplne dole jako by nejaky restart systemu nebo co to je a potom ti to nabidne jakou chces zemi jestli tohle nepujde tak to mas potom v uctu a ten si budes bud udelat novej nebo 800 microsoft poins Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 A pri tom vytvoreni UK uctu jsi dal i UK psč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 udělal jsem to podle tohodle: http://forum.xbox-360-shop.info/navod-na-pripojeni-ke-sluzbe-xbox-live POSTAL CODE - SW1P3PY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Silas problém bude zřejmě někde v tvém účtu...mám to přesně podle tohoto návodu;).Zadal jsem adresu toho Londýna a vše OK.Mám Gold účet a vše jde...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Silas je možný, že je to podobně jako v mým prípadě, kdy jsme si chtěl stáhnout balíček map do GoW a psalo mi to něco v tom smyslu "you can't download from this location" a někdo tady na fóru mi řekl, že podle IP adresy poznají, že nejsem z UK a nejde to stáhnout. Naštěstí se mi to u jiných věcí zatím nestalo ale je možné, že je to i tvůj případ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 jojo, přesně tohle mi to napsalo ... chtěl jsem si stáhnout demo myslim že Ninja Gaiden II a tohle mi tam napsalo ... škoda, budu muset risknout limit a stáhnout plnou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Problém je v tom, že jako nepodporovanou zemi si nás MS "přiřadil" k Německu, kde jak známo jsou na Ratingy her magoři (vůbec celej německej národ je divnej..teda kromě pár lidí okolo hudby:D ). To ve výsledku znamená, že si nestáhneš nic s ratingem 18+ resp. vše co má "nálepku" brutality, krve atd. (nevím jak je to s vulgaritou a ostatníma podobnýma serepetičkama). Zatím co je 100% odzkoušený jako nedostupný tak přídavný mapy do GOW, demo Ninja Gaiden II, první gameplay VIDEO!!! GOW (ostatní jdou), arkáda DOOM a Ultimate Mortal Kombat III. Možná toho je víc nevím. Prostě pokud u DLC je uvedenej rating 18+ máte skoro 99%ní jistotu že to v ČR/SR nestáhnete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Tak to je vážně hodně zváštně zařízený : / Dá se to nějak obejít? Když teda nemluvíme o letence do UK. BTW Jajar díky za objasnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 přesně jak říká Jajar je to pravda, dokonce už to tu několikrát je....topic vyřešen LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
mám vytvořenej účet UK, jenomže jsem zkoušel staáhnout jednu hru Arcade a říká mi, že mám "Bad Location" ... jde to nějak oblbnout? nebo jde vytvořit novej Live US účet? :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts