scoty Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Zdarec opravdu je to tak jednoduché jak je to tu?díky mám FW 2.01 http://www.youtube.com/watch?v=6FeVWBo4Jn8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 wow...ano je to take lahke............. . . . . . . . o_O" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Ehm... to je jako návod na upgrade firmwaru nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Ehm... to je jako návod na upgrade firmwaru nebo co? jo je chci to tak nějak udělat stahuju teĎ full pack prepared ketrý je v návodu tady na foru a skusím to tak jak je to tam návod+video:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 A jestli to pri upragu bricknes tak to muzes sony reklamovat! Podobne ,,tezky" je i downgrade z 2.71 a update na 3.02 OE-A jakbysmet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 A jestli to pri upragu bricknes tak to muzes sony reklamovat!Podobne ,,tezky" je i downgrade z 2.71 a update na 3.02 OE-A jakbysmet a jaká chyba se musí stát aby se to bricklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Ehm... to je jako návod na upgrade firmwaru nebo co? jo je chci to tak nějak udělat stahuju teĎ full pack prepared ketrý je v návodu tady na foru a skusím to tak jak je to tam návod+video:) ale vsak toto je video ofiko updatu od sony a ty hovoris o CF, neplet hrusky s jablkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 A jestli to pri upragu bricknes tak to muzes sony reklamovat!Podobne ,,tezky" je i downgrade z 2.71 a update na 3.02 OE-A jakbysmet a jaká chyba se musí stát aby se to bricklo?Vypnout PSP nebo vyndat baterku jinak je vse OK :wink: stáhneš li ofic. update je vše fakt pohoda, nabiješ víc jak 50%procent baterku, stáhneš hodíš do PSP a je to, pak potvrdíš ujednání počkáš pár minut zmáčkneš křížek a hotovo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 a jaká chyba se musí stát aby se to bricklo? Vzhledem k tomu, že k tomuto procesu tě takřka nutí sony a tudíž jej dělají denně tisíce lidí je šance bricku opravdu velmi velmi mizivá (pokud si teda nebudeš hrát s baterkou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Ehm... to je jako návod na upgrade firmwaru nebo co? jo je chci to tak nějak udělat stahuju teĎ full pack prepared ketrý je v návodu tady na foru a skusím to tak jak je to tam návod+video:) ale vsak toto je video ofiko updatu od sony a ty hovoris o CF, neplet hrusky s jablkami no tak já chi prostě dosáhnout z 2.01 na 2.71 to není upgrade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 No ale když chceš upgradnout z 2.01 na 2.71 tak proč sem pleteš nějaký full packy a návody na fóru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 No ale když chceš upgradnout z 2.01 na 2.71 tak proč sem pleteš nějaký full packy a návody na fóru? protože to je tady: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6782 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Jo taklé - postup 2.01 -> 2.71 -> 1.5 -> 3.02OE-B... Tak to se omlouvám, pokud v tom full packu je i update na 2.71 tak směle do toho. Držim palce :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 ty si maximalny lolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 ty si maximalny lolek kua stahl jsem si ten download ten rar a vůbec nevím jak na to je v každé složce PSP a game a eboot kua mě jebne!! :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Zdarec opravdu je to tak jednoduché jak je to tu?díky mám FW 2.01 http://www.youtube.com/watch?v=6FeVWBo4Jn8 JO mám verzi 2.71 JO kua,ale byli to nervy málem mě odvezlo houkavý auto :lol: :lol: :wink: SUPER! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
scoty
Zdarec opravdu je to tak jednoduché jak je to tu?díky mám FW 2.01 http://www.youtube.com/watch?v=6FeVWBo4Jn8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts