lukyc Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Zdar potřeboval bych poradit jestli se stimhle můřu připojit k psp atd. Nechce se mi tam psát dotaz, protože bůh ví za jak dlouho mi zase odpověděj. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30998 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 ja ho mam a vpoho .... jsem nanem pripojenej a pohoda...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 jo moc dík nemáš nějaký foto? jestli dej je sem pls díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 jako foto toho wifi klice??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 jj jestlli máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 kcemu ti to je???vypada to stejne jako na tom obrazku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 to připojim jen wifi klíč k PC a připojim se na ne? To je šechno??? Nebo potřebuju jeste nejaky wifi zaplaceny? Já si to představuju, že připojim wifi k PC, který má přístup k netu a normal se připojim k netu z psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 jo ale ještě ten usb klíč musiš nastavit jinak je to zadara, jenom to strčíš do pc s internetem nastavíš v pc a v psp s deš na net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukyc
Zdar potřeboval bych poradit jestli se stimhle můřu připojit k psp atd. Nechce se mi tam psát dotaz, protože bůh ví za jak dlouho mi zase odpověděj. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30998
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts