Lekis Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Koupil jsem si monitor od samsungu a mam to pripojeny kabelem hdmi to dvi, a nemam tam zvuk:? jak se da pripojit krome toho vga s optikou, slysel jsem ze existuji nejaky repraky s usb vstupem ze bych to rovnou zapojil do xka, dikes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Koupil jsem si monitor od samsungu a mam to pripojeny kabelem hdmi to dvi, a nemam tam zvuk:? jak se da pripojit krome toho vga s optikou, slysel jsem ze existuji nejaky repraky s usb vstupem ze bych to rovnou zapojil do xka, dikes. To mi přijde jako zbytečně komplikovaný. Taky mám monitor od Samsungu, ale mám to připojený přes vga + optika kabel. Nevim, jak je to u HDMI, ale u toho vga ještě musíš mít takovou redukci na audio, vypadá to jako takovej větší doublejack, spojí to levej a pravej kanál. Ale jak řikám, u HDMI to asi bude jinak a pokud by to bylo podobně jako u vga, tak bys tuhle audio svodku měl přibalenou u toho kabelu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lekis Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 A jak je to pak s kvalitou obrazu pres to vga? Ja mam pres to hdmi to dvi rozliseni 1650x1050 a bude pres vga to samy? Mam 20 monitor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lekis
Koupil jsem si monitor od samsungu a mam to pripojeny kabelem hdmi to dvi, a nemam tam zvuk:? jak se da pripojit krome toho vga s optikou, slysel jsem ze existuji nejaky repraky s usb vstupem ze bych to rovnou zapojil do xka, dikes.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts