Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSOne

SmatrFop

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
vsetky PSOne hry prerobene na hranie na PSP sa maju nahravat do osobitnych zloziek v zlozke X:\PSP\GAME
Sory nechapu hele mam složku a vni 2 soubory nahral sem to do psp tu složku a nic

Jaké dva soubory obsahuje ta složka? Je to PSP hra nebo PSX, kterou chceš překonvertovat (nebo PSX už překopaná)? Jinak když nahráváš *.iso (*.cso a já nevím co ještě) do složky X:\ISO\ - tak ty soubory nesmějí být ve složkách, musíš tam nahrát samotné soubory (obsah složky co jsi si stáhnul)..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
vsetky PSOne hry prerobene na hranie na PSP sa maju nahravat do osobitnych zloziek v zlozke X:\PSP\GAME
Sory nechapu hele mam složku a vni 2 soubory nahral sem to do psp tu složku a nic

Jaké dva soubory obsahuje ta složka? Je to PSP hra nebo PSX, kterou chceš překonvertovat (nebo PSX už překopaná)? Jinak když nahráváš *.iso (*.cso a já nevím co ještě) do složky X:\ISO\ - tak ty soubory nesmějí být ve složkách, musíš tam nahrát samotné soubory (obsah složky co jsi si stáhnul)..

Tak když se to menuje ten topic PSONE tak je jasne že psx hra v te složce jsou jeden soubor končící na .BIN A DRUHÝ NA končící .cue
Odkaz ke komentáři

• 0

Tak když se to menuje ten topic PSONE tak je jasne že psx hra v te složce jsou jeden soubor končící na .BIN A DRUHÝ NA končící .cue

Sry názvu jsem si nevšiml :)

Nejprve ty soubory (jsou to image) budeš muset převést na *.iso a poté překonvertovat podle návodu (viz. link níže).

Myslím, že konvert do *.iso můžeš provést pomocí programu Alcohol 120%. Jinak Nero Burning Rom (nebo jak je ten název) umí vytvářet "obrazy" dat (v tvém případě hry) do *.iso ;)

Návod na konvertování PSX her by myschoo

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6759&highlight=oeb

Odkaz ke komentáři

• 0
Dík ale já nemam žednej soubor v te složce EBOOT.PBP a KEYS.BIN

Teď trochu nerozumím co myslíš(?).

Pro konvertování her z PSX na PSP si nejprve musíš stáhnout ofico upravenou hru od Sony z PS3 Store (link na stahování viz. níže) a poté postupovat podle návodu na konvertování (viz. link co jsem postnul o kousek výše :)).

Soubory, o kterých píšeš (EBOOT.PBP a KEYS.BIN) bude obsahovat ta "originální" hra konvertovaná Sony. Prostě ke konvertování PSX her co máš si musíš ještě stáhnout jednu hru konvertovanou od Sony (viz link v návodě od myschoo co už jsem před chvílí postoval :)).

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6660

- tady si můžeš stáhnout nějakou ofico hru od Sony. Jinak na Hot Shot Golf má také link myschoo ve svém návodě (slovo TU) a je myslím na Megaupload. Hra je "malá", takže je to i rychle stáhlé :)

EDIT:Stáhni si třeba ten golf a poté už je to jednoduché, když postupuješ podle návodu. V nejhorším to vyřešíme po ICQ (to ti pak, když ti to nepůjde písnu :)).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu