heindlik Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2008 Cau, potrbuju poradit. Stahl sem si hru Beijing 2008 na PC a v nastavení sem si nastavil klávesy který budu používat místo nahoru,dolu,doleva,doprava,X,A,Y,B. Jenže tady nejsou tlačítka (myslim ty co sou vepředu ovladače xbox360 a mackaj se ukazovackama) tak nevite nekdo jaky klavesy sou misto tech tlacitek? diky
netix Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2008 tohle mám u PES08..zkus se podívat ve složce kde je hra jestli tam neméš soubor settings pokud jo tak by tam mělo byt když to otevřeš Keyboard..klikni a tam sou tlačítka XBOXU a vedle toho ty co sou misto nich na klavesce...
heindlik Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2008 n, žádný settings tam neni. a ty neviš jak ty tlačítka sou na klávesnici v default nastavení?
netix Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2008 newim ja mám E,W,A,D,X,Q a C...a sipky mam jako sipky :P
bobo Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2008 bejing je neuveritelne nestastne reseny ... na kazdou disciplinu je rozlozeni tlacitek jine a navic nejde to nastavit ... hruza. Cekal jsem od toho vic
Recommended Posts