heindlik Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Cau, potrbuju poradit. Stahl sem si hru Beijing 2008 na PC a v nastavení sem si nastavil klávesy který budu používat místo nahoru,dolu,doleva,doprava,X,A,Y,B. Jenže tady nejsou tlačítka (myslim ty co sou vepředu ovladače xbox360 a mackaj se ukazovackama) tak nevite nekdo jaky klavesy sou misto tech tlacitek? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 tohle mám u PES08..zkus se podívat ve složce kde je hra jestli tam neméš soubor settings pokud jo tak by tam mělo byt když to otevřeš Keyboard..klikni a tam sou tlačítka XBOXU a vedle toho ty co sou misto nich na klavesce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heindlik Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 n, žádný settings tam neni. a ty neviš jak ty tlačítka sou na klávesnici v default nastavení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 newim ja mám E,W,A,D,X,Q a C...a sipky mam jako sipky :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heindlik Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 diky, zkusim to ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 bejing je neuveritelne nestastne reseny ... na kazdou disciplinu je rozlozeni tlacitek jine a navic nejde to nastavit ... hruza. Cekal jsem od toho vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts