Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rady tipy triky jen se chlubte

407sw

Recommended Posts

tady je problém v tom "o čem si povídat" :D

nemáte ňákej příklad? :D

tak třeba já byl s kámošema (s holkama taky samozřejmě xD) v hospodě (poprvé v životě) a za těch 7 hodin co jsem tam byl jsem řekl jen pár slov :D

EDIT: ale to nemyslim tak že jsem se ožral, pivo mi nechutná, piju jedině colu :lol:

ale budu se snažit ňák ožrat no...pokusim se o to :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1l Vodka Božkov... a zdar

tak třeba já byl s kámošema v hospodě (poprvé v životě) a za těch 7 hodin co jsem tam byl jsem řekl jen pár slov :D

17 let poprvý v životě? Congratulation

Odkaz ke komentáři

ximret: ne kazdej je vozralej hned ve 14ti.. ja jsem se taky poradne ztriskal v 17ti xD (ale to byla fakt poradne xD)

.. no jak na holky.. kecas o nesmyslech, o spolecnejch tematech (njn skola), vybalujes to co bavi holky (a tebe vetsinou ne).. no proste takovy zvasty o nicem proste no..

.. ale fakt je to nejlepsi nekdy v klubu nalitej, to jsi pak s jakoukoliv holkou a vsechny ti prijdou hezky (kdo nezazil, ten nevi xD) ... (ale to je samozrejme jen kratkodoby, nic z toho neni, pripadne mas druhej den trauma, co jsi vcera delal a s kym - samozrejme myslim tancovani xD )

Odkaz ke komentáři

jak napsal Anonymous_..

Taky bych dodal, že s tím chlastem.. Je to takové řešení.. Mno zkus.. Holky, když se nalijou (někdy stačí docela málo) tak jsou dost povolné, že je to až nepříjemné.. Já to nemám rád, ptz je to absolutní ztráta důstojnosti..

Zažil jsem před pár roky v klubu.. Ta slečna se po mě plazila, byla zcela mimo.. Být její přitel, tak nevím... Asi bych jí to dost razantně vysvětlil.. Já jsem tehdy udělal chybu, že jsem kooperoval.. Strávili jsem spolu dvě hezké hodinky.. Ale ráno... fuj

Nevím, zda-li vůbec jde postavit nějaké "zažehnutí vztahu" na nezávazném sexu v opilosti..

Ještě:

HANe: neboj se! ono to nějak příjde samo.. aktuální témata - prázdniny/škola, zájmy.. pokud bude ta slečna alespoň trochu inteligentní, nenechá tě v tom..

Odkaz ke komentáři

ximret: ne kazdej je vozralej hned ve 14ti.. ja jsem se taky poradne ztriskal v 17ti xD (ale to byla fakt poradne xD)

.. no jak na holky.. kecas o nesmyslech, o spolecnejch tematech (njn skola), vybalujes to co bavi holky (a tebe vetsinou ne).. no proste takovy zvasty o nicem proste no..

.. ale fakt je to nejlepsi nekdy v klubu nalitej, to jsi pak s jakoukoliv holkou a vsechny ti prijdou hezky (kdo nezazil, ten nevi xD) ... (ale to je samozrejme jen kratkodoby, nic z toho neni, pripadne mas druhej den trauma, co jsi vcera delal a s kym - samozrejme myslim tancovani xD )

ale návštěva hospody a ztriskani je neco uplne jineho, do hospody muzes jit jenom pokecat u 2-3 skopku...

tak třeba já byl s kámošema (s holkama taky samozřejmě xD) v hospodě (poprvé v životě) a za těch 7 hodin co jsem tam byl jsem řekl jen pár slov :D

EDIT: ale to nemyslim tak že jsem se ožral, pivo mi nechutná, piju jedině colu :lol:

ale budu se snažit ňák ožrat no...pokusim se o to :lol:

jinak jestli ti muzu doporucit, tak se hafo rychle ozeres a dobre z Bouchany Tequila...

Odkaz ke komentáři

Tak jak tak koukam, tak byste mozna nemeli tolik jen parit :) a delat i nic jinyho

A s temi radami, to mas (mate) tezke .. neexistuje zarucenej zpusob jak sbalit holku .. na kazdou plati neco jineho a navic v tom hraje roli mnoho veci .. vzhled a tak :)

Ale casem to prijde urcite samo .. ja to takhle mam ted .. taky dlouho nic a pak to proste prislo kdyz jsem to necekal .. neni zivot fajn? .. neni :)

Zezacatku zkus nejakou vyhlidnout a navazat kontakt, alespon ocni .. konverzace je tezka, nemuzes tam prijit jen tak a zacit neco mluvit .. hlavne kdyz ma sebou 5 kamosek :) ...

btw ten alkohol je mozne reseni, odhodi to par zabran a uz nejsi tak stydlivej

jinak bych teda zkusil nejdriv ten ocni kontakt, usmevy atp :) a kdyz se chytne tak za ni zajit a zkusit zakonverzovat :)

Odkaz ke komentáři

1l Vodka Božkov... a zdar

17 let poprvý v životě? Congratulation

souhlas s tím božkovem - levné a efektivní :D Ale nepřehnat, jinak z případného sexu asi nic nebude....

Jinak:

1) nenechat se odradit neúspěchem

2)výmluva že nemá čas je asi nejstarší výmluva a bacha, většinou čas mají - ale je to jen výmluva.

3) výmluva že ste kamarádi...atd. blbost, taky jenom zastírací manévr pro slova: TÁHNI! NECHCU!

4) vyčisti si zuby

5) měj čisté oblečení a prádlo

6) pravidelná osobní hygiena je 1/4 zdraví

7) sprostá mluva moc neoslní

.

.

.

.

.

8 256 456 913 245 128) do postele si sundej ponožky :wohow:

Témata na povídání - cokoliv, hlavní je se neptát otázkama na které odpoví ANO/NE (teďka se projevila moje prác 8) ) tzn:

jdeš zítra tancovat? NE

ptej se tak aby přemýšlela nad odpovědí: Na jakou hudbu ráda tancuješ?

dále pak - nepoužívej podmiňovací způsob typu MOHL: mohl bych se zeptat na tvoje jméno? NEMOHL!

místo toho: rád bych se zeptal na tvoje jméno

další:

nepoužívej zápor v otázkách - vzbuzuje to negativní odpověď:

Nezajdeme na panáka? NEzajdeme! místo toho: Zajdeme na panáka?

(vím, vypadá to jako maličkost, ale opravdu na tom mnohdy záleží úspěch)

Další věc: neříkej jí co má dělat - musíš: musíš jít semnou večer ven - NEMUSÍM!

Když je nerozhodná, pak se ptej přímo na otázky typu ANO/NE (ale ne vždy to platí. chce to prostě poznat kdy fakt neví a kdy jenom zastírá nezájem...) - přinutíš ji tak nevědomky aby se rozhodla a neoddalovala - pokud má zájem tak ano, pokud ne tak ne... hotovo, děkuji, ahoj - další prosím.

no jinak jenom mohu popřát: GL + HF

P.S. návod spíš pro zasmání, ale nikdo ti nedá návod, ten měl snad jen casanova a don chuan. v podstatě když tě chce - poznáš to, občas se stane že to nedá najevo no, ale co s holkou která neřekne co chce...

Je to celé o zábavě, to lovení holek, je jedna z nejlepších věcí jak kromě učení a hraní na nintendu lze trávit čas :cheesygrin::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

tak tohle bych nazval topicem mesice :D vyborne se bavim..tak to bylo OT

ono dalo by se rict ze vetsina je tady shrnuta ale kazda holka je individualni..pokud to mas jakoby poprve tak si fakt dej aspon par panaku..ne aby jsi byl na srot a sotva mluvil ale aby si mel dobrou naladicku a byl uvolnenejsi a pak to pujde lip..jinak rady na vyber:

1. opile kamaradky...znaji te tudiz odpada vsechno seznamovani atd

2. holka ktera stoji nekde sama a rozhlizi se..(pozor treba ceka na pritele ktery sel na Wc)

3. holka ktera sama pari na parketu..(kdyz si teda na diskotece)

4. holka ktera sama sedi u baru a ma pred sebou panaka (pozor nekdy jsou to tezke ulovky ale stoji to za to ;) )

5. holka ktera stoji venku pred podnikem a treba kouri(pozor tesne pred vasim rozhovorem mohla zvracet..)

6. nezabralo nic???uplne opila holka spici v boxu...

pak to chce nejak navazat konverzaci..a sou dejme tomu 3 typy holek na konverzaci:

1. musis ji bavit ona je jakoby nesmela

2. reaguje sama navrhuje temata (to je nejlepsi)

3. holka ktera jenom odkyvuju a stroze odpovida...

pak se to chce o necem bavit a uz musis sam poznat jestli z toho neco bude nebo ne..samozrejmosti je pozvanka na panaka,popripade nabidnuti cigarety a tak...potom se ji na nic neptej proboha..treba otazka smim ti dat pusu je krajne nevhodna proste to zkus a ono to bud vyjde nebo ne...kdyz ne tak si z toho nic nedelej neni tam jedinou holkou ;)

neni to taky nejlepsi navod ale ber to s trochou nadsazky ale nejaka pravda tam bude ;) Good Luck...a pozor na deti a na nemoci ;) :D

Odkaz ke komentáři

No ještě je možná důležité si ujasnit co čekáš:

sex na jednu noc?

sex na 2 noci?

sex na týden?

sex na měsíc?

sex na rok?

nebo prostě takové to chození, mazlení, utrácení?

samoozřejmě sou i jiné možnosti než tyhle, ale to víš, já sem vypsal ty o kterých se tak moc nemluví no.

A ještě bych dodal ke kachnakove výběru holek:

bacha - 5. holka ktera stoji venku pred podnikem a treba kouri(pozor tesne pred vasim rozhovorem mohla zvracet..) - občas se stane že za to seznámení by mohla chtít peníze (pokud yb to bylo seznámení spíše s jejím tělem než s ní) takže na tohle taky bacha (na to dojel jeden muj kamarád a říkal že ji uloví... mno, pak se divil když se zeptala : a kolik máš u sebe? )

Odkaz ke komentáři

No ještě je možná důležité si ujasnit co čekáš:

sex na jednu noc?

sex na 2 noci?

sex na týden?

sex na měsíc?

sex na rok?

nebo prostě takové to chození, mazlení, utrácení?

samoozřejmě sou i jiné možnosti než tyhle, ale to víš, já sem vypsal ty o kterých se tak moc nemluví no.

A ještě bych dodal ke kachnakove výběru holek:

bacha - 5. holka ktera stoji venku pred podnikem a treba kouri(pozor tesne pred vasim rozhovorem mohla zvracet..) - občas se stane že za to seznámení by mohla chtít peníze (pokud yb to bylo seznámení spíše s jejím tělem než s ní) takže na tohle taky bacha (na to dojel jeden muj kamarád a říkal že ji uloví... mno, pak se divil když se zeptala : a kolik máš u sebe? )

ano pravda :) ale to snad poznas...no i kdyz.. :D proste si davej bacha s kym se pustis do reci :)

Odkaz ke komentáři

jak napsal Anonymous_..

Taky bych dodal, že s tím chlastem.. Je to takové řešení.. Mno zkus.. Holky, když se nalijou (někdy stačí docela málo) tak jsou dost povolné, že je to až nepříjemné.. Já to nemám rád, ptz je to absolutní ztráta důstojnosti..

Zažil jsem před pár roky v klubu.. Ta slečna se po mě plazila, byla zcela mimo.. Být její přitel, tak nevím... Asi bych jí to dost razantně vysvětlil.. Já jsem tehdy udělal chybu, že jsem kooperoval.. Strávili jsem spolu dvě hezké hodinky.. Ale ráno... fuj

Nevím, zda-li vůbec jde postavit nějaké "zažehnutí vztahu" na nezávazném sexu v opilosti..

Ještě:

HANe: neboj se! ono to nějak příjde samo.. aktuální témata - prázdniny/škola, zájmy.. pokud bude ta slečna alespoň trochu inteligentní, nenechá tě v tom..

Jo s tim naprosty souhlas, je to ztrata dustojnosti pro oba (samozrejme vice pro toho, kdo je vice mimo).

Imho se zadny vazny vztah neda zalozit na mazleni pri opilosti..

K tomu bozkovu.. no, na to lidi bacha, jinak ze vztahu bude poradna behanice a druhej den zaludek jako destilat, proste humus.. Kdyz uz, tak vodka s dzusem, ale fakt bacha, to se nic nedeje a najednou to na vas spadne vsechno ;)

.. jde proste jen o to, jestli se chces pomazlit, nebo zacit vaznejsi vztah.. Pokud vaznejsi, tak to je proste takovej ten romanek, musite si dost povidat, chodit na intimni romanticka mista, kde budete sami, povidat si, pak to samo prejde k polibkum a dal uz to jde taky samo ;)

.. pokud si chces proste s nejakou zatancovat, cejtit se dobre (ihned, kratkodobe, nemluvim o druhem dni xD), pripadne se s nejakou libat a treba i neco vice, tak je v tom alkohol dobrej pritel - ale nic se nema prehanet - a znova pripominam, realnej vztah se na tom zalozit neda, ackoliv ti to tak ten vecer - a mozna i ze vzpominek - a druhej den muze pripadat ;)

Odkaz ke komentáři

vim že to neni nejlpeší sem ale když už je to podobné téma...takže aby to nebylo uplně OT každá holka je jiná tudíž ji jinak sbalíš ale když ji chceš dostat do postele zkus použít v konverzaci neco typu (kdyz ses na tom taboře) nebyla ti zima ja mam docela teplej spacak a byla me velka zima a ted ona bud ze ano nebo ze ne Ano tak pokračuj a přižhav :D V čem spíš když ti byla zima? A když řekně že nahá máš ju. ...a ty už jenom namítneš to musím někdy vidět :D a pak už to jde samo horší je když řekne ne musíš ji zahnat nějakym zpusobem v otazce v čem spi taže když řekně že ji zima nebyla tak musiš něco typu Jo a pučiš mě něco na spani :D? ale hlavně musíš to podat vtipně:!: Pak když řekně že jo tak musiš řict ale vždyt budeš nahá?....když ne tak o to vyspat se s tebou zřejmě nemá zájem...vim že mě je 14 a sem jěšte moc mladej abych o tom mohl mluvit ale věř že pár lidi na toto holku do postele dostalo...

Odkaz ke komentáři

to sou teda rady pro 13 letýho kluka. bože jede na tábor, tam asi moc barů nebude ;) a hlavně je mu 13. omg tady hend rozebíráte sex na několik měsíců a výš :blink: hlavne sex je od 15, pokdu to teda nema v umyslu porušit

moje rady byly smerovany hanemu ;) rady pro 13-ti lete uz nedokazu splodit na to sem starej :D :P jo a realny vztah se da navazat v opilosti :) a klidne muze pokracovat i ve strizlivosti :) ja sem toho dukazem ale ono je to zase slozitejsi a na delsi vypraveni..

Odkaz ke komentáři

arcane + anonym:

han3 - tam má uvedeno 17 a 407sw nemá u profilu nic - nevim kolik jim ve skutečnosti je, mě třeba taky není 18, ale 9 xD v tomhle je internet dost klamající...

neříkal sem že se má ožrat jak dobytek a jít na sex - před tim sem dokonce i varoval, jenže frťánek na kuráž jak se říká taky není nic extra. Já tu nechci kopat sebe jako malé děcko, to ne, ale když tedy radíme 13 letému, tak i ten frťánek je už dost na hraně. Je třeba si uvědomit, že je ve věku tzv: na prd - na čokoládu je velkej a na chlast malej. je to těžký no, ale je důležité takovéto topicky brát s nadhledem.

jo a ste78 má pravdu - holkám který nejsou extra kaličky prochlastaný tak stačí většinou dost málo a nepoznáváš je. jedna známá takhle okousala 6 kluků na silvestra a pak se zblila jak hovado (hehe, ale aptří jí to :D) a jela dál xD

závěrem: kašli na tyhle rady - image je na nic, poslouchej svou žízeň... SPRITE

Odkaz ke komentáři

hehe, radit 13 letému klukovi (do 15 je to pro mě prostě dítě) je docela haluz, protože někdo si ve 13 hraje na velkýho a hulí, chlastá a kdoví co ještě (viz soused etc.) a někdo je ve 13 ještě mega dítě, takže pokud tohle zkombinuješ ve "vztahu" pokud se to tak dá nazvat, je to naprostá šílenost... jasný, s holkama jednou začneš, pokud nejsi na kluky, ale začínat způsobem "jako ve filmu" nebo "vyprávěl mi kamarád" je vopruz a akorát seš k smíchu :)

moje doporučení - teď si dělej hodně kamarádek a až ti bude 15 a víc, tak už budeš mít snad dost rozumu a nějak to využiješ...

jináč k diskuzi:

- chlast fakt pomáhá, ale nesmí se to přehánět

- sex na jednu noc je dle mého názoru pro zoufalce, kteří se nedokáží "zabydlet"

- s holkou se dá kecat o čemkoliv a z mých zkušeností i o docela dost nechutnejch věcech :lol: , když vidíš, že jí to nezaujalo, přehoď na druhou kolej a vymysli něco jiného...

na tohle prostě není návod, buď na to přijdeš sám nebo tě najde holka, která si s tebou poradí (až ti bude 50, budeš mít pár mega a lambo :lol: )

Odkaz ke komentáři

to anonym: stim striskanim v 17 a to dost:D:D koukam ze mame neco spolecneho:D

ale k tematu...

ocem se bavit... no pokud si typ cloveka kte3rej jen stoji a cumi mas to blby.. pokus se navazat konverzaci i kdyby to byla uplna blbost jhen se bav... zkus zertovat.. zkus si z ty holky delat srandu !!!ALE V MIRE!!! jen lehce at se smeje... dulezity je kdyz se bude casto smat.. to mas vyhrano...

no chlast a holky:D taky dobry tema:D ale jak rekl anonym podle toho co hledas podle toho si to "naplanuj"... pokud si chces uzit di vecer"parit" pokdu chces neco vaznejsiho.. nejleps je romanticka prochazka... a kup ji neco lizatkpo neco levnyho ale kup.. uvidis ze pokud neni namyslena xxxx tak ji to udela radost...

pak to samo prejde k polibkum a dal uz to jde taky samo ;)

nemyslis ji ocucavat hend na prvni schuzce zene?:)

tod moje poznatky a dodatky:) :D snad me neukamenujete:D

Odkaz ke komentáři

nemyslis ji ocucavat hend na prvni schuzce zene?:)

pochopitelne ze ne! To co jsem napsal -> ruzna intimni a romanticka mista, spolecne vecery a vypraveni, to je dlouhobe, to neni expresne za jednu noc xD

to narliza, taky se celkem podivuji ;) Asi vzdycky navazuje dlouhodobe vztahy ;)

Jen abych to ujasnil, vazne jsem netusil jeho vek, radil jsem to proste lidem >16, pochopitelne, ze ve 14 nikoho nechci navadet k sexu (to by mel jak v nejakem casaku Girl, kde pisou, ze uz to delaji v 10 pomalu xD - njn, kdyz sestra casak odebira, proc si nepocist xD ) a ani nahodou k piti - ve 14 jsem se leda tak napil piva, maximalne jsem mel pri nejaky ty oslave dve piva a nejake to vino, ale nikdy jsem z toho nebyl ani v nalade - takze, vymejvat si mozek nejdrive v 17 - ackoliv i to je nezakonne ;)

BTW, skoda, ze tu jsme jen sami chlapi, zajimave by to bylo, kdyby tu byla nejaka aktivni slecna, treba by neco upresnila, nebo by uvedla take svoje poznatky :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu