Davo Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Ted budu mit faktl lamerskou otazky tak se omlouvam. 1. Downloadable Content se da hrat pouze pod Live uctem, nebo se da hrat i v offline profilu?? 2. Musí se nějak instalovat, nebo spustit? Diky moc za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 jestli myslíš přídavky do her tak 1. i offline 2. stačí stáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Prave, ze jsem neco stahnul, ale nezda se mi, ze by se to v ty hre ukazalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Prave, ze jsem neco stahnul, ale nezda se mi, ze by se to v ty hre ukazalo... A co konkrétně do jaký hry jsi stáhnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Určitě to ta máš. Já jsem například stahoval balíček do Burnout Paradise v domění, že se mi přidají motorky a změna den/noc, ale téměř nic se nezměnilo, kdyby se nezměnila titulní obrazovka měl bych pocit, že jsem stáhnul něco špatně. Nakonec jsem se dočetl, že slibované motorky a jízda v noci budou aš v příštím balíčku. Docela mě zarazilo, že tento "pouze" opravný balíček má necelých 300mb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Myslim, ze to byl nejak novej placek do NBA Street HomeCourte a pak jeste Peugot do PGR4 a kde nic tu nic :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 pokud stáhneš ve hře se ti to určitě objeví, pokud se nepletu tak tenhle DL Content je placený ne? teda většina je placená :) tak 90-95% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Ne neni, teda myslim, ze tam jsou placky 4 nebo 3 a z toho 2 jsou free. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts