Thorar Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Jak vypada ps2 na LCD televizi? Kdyz ma televize HDMI vstup je mozne ho propojit s ps2 pres nej? bude pak obraz lepsi? A Nevypada ps2 na lcd televizi blbe, nejsou problemy s obrazem? (spletl jsem si sekci,myslel jsem ze jsem v otazkach a odpovedich, ono myslet znamena hovno vedet :-P ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 měl jsem možnost to vyzkoušet a řeknu jediné... hrůza hrůza hrůůůza!! :D.. obraz vypadá šíleně prehistoricky, grafika je ořezaná a přes hdmi ps2 nepřipojíš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 naprostá pravda....z toho důvodu mám v pokoji i starou TV 55cm CRT a vypadá to naní úžasně....je to škoda no :( že to na lcd vypadá tak hrozně....to platí i pro wii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 naprostá pravda....z toho důvodu mám v pokoji i starou TV 55cm CRT a vypadá to naní úžasně....je to škoda no :( že to na lcd vypadá tak hrozně....to platí i pro wii Popravde rict, je to fakt hruza jak Wii vypada na 32" HD ready s tim spec. kabelem. Rikal jsem si budeto super, to si teprve zahraju mario kart panecku a teda byl jsem docela zklamanej. Nic moc. Dobre ze jsem to videl na nasteve :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 jo největší problém je že když to dáš na klasicku crt obyč tv tak je to nádhera....a to platí i pro ps2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 U tý PS2 bych to ještě jakž takž chápal, ale to Wii??? Čili to vypadá nejlíp na klasický flat CRT telině? Proč? :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorar Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Takze s LCD telkou mi asi zbejva jedine usetrit na X-Box nebo PS3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 jj to máš lepší...., nebo si sežen za litr nebo dva klasiku tv :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorar Odesláno Srpen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 jj to máš lepší...., nebo si sežen za litr nebo dva klasiku tv :) klasicky TV jsem se rad zbavil, nebudu ji kupovat :-D radsi si pujcim ps2 a uvidim jak to bude vypadat :idea::wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts