Jágr68 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Je tady někdo kdo hrál Scareface8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Je tady někdo kdo hrál Scareface8) Já, jsem to hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 taky jsem to hrál mohl by ses vyjádřit k problému nebo si jen hraješ a zakládáš topicy zbůhdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jágr68 Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 mám slabou anglinu a potřeboval bych nějakej návod abych se aspoň chytil. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 :D tak to máš blbé vím kde je akorát ENG návod :D ale možná že ho pro tebe někdo připraví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 mám slabou anglinu a potřeboval bych nějakej návod abych se aspoň chytil. Dík Té hry se být tebou moc nechytám, jedna z nejslabších na PSP. A pokud si dobře pamatuju, byl herní systém dost stupidní, takže by to ani se slabou angličtinou neměl být problém hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.