Wojtik Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Jsou negde??? Jsou vubec neake??? Docela by mne to zajimalo... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 margot1 Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 a co to je vlastně : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4rkS7der Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 je to v game na fw 3vejš (myslim) , ale nevim co to dělá , jen tušim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 mam to tam s obrazkem klice, ale "There is no data" jinak fakt nevim k cemu to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 To když propojite PSP s PS3 tak tam uvidíte souory co si mžete hodit do PSP jako např Hry na PSX.viděl sem to na nějakym videu...jestli se petu tak mě opravte.... :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 To když propojite PSP s PS3 tak tam uvidíte souory co si mžete hodit do PSP jako např Hry na PSX.viděl sem to na nějakym videu...jestli se petu tak mě opravte.... :-PTo bude něco jinýho, to je nějakej ten sharing. Ty certifikáty budou mít něco společnýho s bezpečností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Ale prd sharing :lol: To je na sdílení her ezi PSP při multiplayeru,ale já sem viděl na videu jak si ten maní stáhnul s PS3 hru na PSX do PS3 HDD pak připojil PSP k PS3 a v tom Certificate utility se mu ty gamesy objevili kliknu na to a začalo kopírování do PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyz Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Certificate utility :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Certificate utility :P dik pikacu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Prosinec 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 takze uplne skvela vec uplne na ho... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Ale prd sharing :lol: To je na sdílení her ezi PSP při multiplayeru,ale já sem viděl na videu jak si ten maní stáhnul s PS3 hru na PSX do PS3 HDD pak připojil PSP k PS3 a v tom Certificate utility se mu ty gamesy objevili kliknu na to a začalo kopírování do PSPJá nemyslel tenhle sharing. Tohle ale bude spíš to remote play, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Ale prd sharing :lol: To je na sdílení her ezi PSP při multiplayeru,ale já sem viděl na videu jak si ten maní stáhnul s PS3 hru na PSX do PS3 HDD pak připojil PSP k PS3 a v tom Certificate utility se mu ty gamesy objevili kliknu na to a začalo kopírování do PSPJá nemyslel tenhle sharing. Tohle ale bude spíš to remote play, nebo ne?Jo to je remote play, a ty Certificate Utility se mi objevili až po prvním restartu s fw. 3.03 tak já nevim na co to je teda......nikde o tom oficiálně nepsali.......To bude asi něco s bezpečností...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 jj uz sem se TU na to ptal, taky sem nevedel ctj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wojtik
Jsou negde??? Jsou vubec neake??? Docela by mne to zajimalo... :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts