Richardo911 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 pocujte mam taky big problem raz mi na xku svieti jedno cervene vypnem zapnem ide normalne niekedy zas 3ROD dakedy nic dakedy len tak sekne hra a konec co je stym mozem ho rovno vyhodit a ist kupit druhe??? alebo je nieake riesenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 pocujte mam taky big problem raz mi na xku svieti jedno cervene vypnem zapnem ide normalne niekedy zas 3ROD dakedy nic dakedy len tak sekne hra a konec co je stym mozem ho rovno vyhodit a ist kupit druhe??? alebo je nieake riesenie Možná bych to dal raději reklamovat, protože rohle není zrovna normální ... Sám s tím toho asi moc nenaděláš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 a ako ho mam dat reklamovat :D totiz som este nikdy nic neeklamoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RWTF Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 prides do obchodu s papirikom ze si ho kupil povies chcem reklamovat oni sa ta spitaju na problem povies co zoberu pockas neviem ako dlho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 oki lenze ja som ho nekupil v obchode ja som kupil od jedeeho ktory ho vyhral v neviem de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 oki lenze ja som ho nekupil v obchode ja som kupil od jedeeho ktory ho vyhral v neviem de No tak .... to mas asi problem :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 pocuj ale mam secko zarucny list musi sa to dat nieako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RWTF Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 mozno z tade jde ho vyhral kedze mas zarucny list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 oki lenze ja som ho nekupil v obchode ja som kupil od jedeeho ktory ho vyhral v neviem de Líp se zeptám, nedal ti k němu náhodou takovej papírek z obchodu? Pokud ne, tak máš hold asi smůlu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toms19 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 skus vzít vysavač a prilož ho zezadu k xbox a vysaj všechen prach jedno červené světlo znamená že se xbox přehrívá a za to nejspíš může zanášející se prach v konzoli ale nevim to na 100% máš verzi s Hdmi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 jj mam verziu z HDMI ale teraz uz mi ide normalne len taka vec ze mi sem tam sekne len tak hra musim vypnut a zapnut xko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 zkus zavolat do Microsoftu (resp. do servisního střediska Xboxu - 800142365), popsat problém a říct, že nemůžeš najít záručák třeba ti ho vezmou i bez něj, za zkoušku nic nedáš, teda pokud máš neporušenou nálepku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Richardo911
pocujte mam taky big problem raz mi na xku svieti jedno cervene vypnem zapnem ide normalne niekedy zas 3ROD dakedy nic dakedy len tak sekne hra a konec co je stym mozem ho rovno vyhodit a ist kupit druhe??? alebo je nieake riesenie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts