Mígl Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Zdravim,někde jsem tu četl o HDMI kabelech druhý kategorie (právě už nevím kde) a potřeboval bych nějaký odkaz na tyto kvalitní kabeli,nevíte někdo o něčem? marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 ty kvalitní kabely jsou Bandbridge + ještě nějaký tady jmenovali...ale tyhle BB mam odzkoušený EDIT: PARDON, JE TO Bandridge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spoon Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 urcite ano www.alza.cz se tam koukni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 myslim si ze nemuzes udelat chybu kdyz koupis sony. konkretne mam tenhle a nemam si na co stezovat. Ale ty rozdily mezi znackama pri takhle kratkejch delkach nebudou pozorovatelny podle me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Zdarec,uz jsem to psal do pokecu o x360.. :) u nas v ostrave maji v gameshopu za 290 perfektni kabel-fakt masivni konektor,zlaceny,kabel ovinuty stinici sitkou,tlusty jak detsky prst :) vypada jako kdyz zajdes do electroworldu a mrknes na kabely,tak vem konektory z monster cable za 1900 a kabel z pureAV za 800.. Ma 1,8 m a nic jineho bych nekoupil :) za prve lepsi nesezenes,za druhe dat 500 a vic za blby kabel..to se radsi zajdu ozrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mígl
Zdravim,někde jsem tu četl o HDMI kabelech druhý kategorie (právě už nevím kde) a potřeboval bych nějaký odkaz na tyto kvalitní kabeli,nevíte někdo o něčem?
marek_2080: upraven nazev topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.