Wartryton Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Upozorňuji, že na té fotce nejsem já , ale můj kámoš, kterého jsem fotil ------------------------ pořád nevím co to je a tak to chci rozluštit ... nevíte co tohle je? na první fotce to v pravo? je to divný na druhé fotce o 1minutu pozdeji vyfoceny to uz neni ... měsíc to není protože 7.8.2008 nebyl v uplnku a navíc byl na druhé straně......... podívejte se sami http://img28.picoodle.com/img/img28/3/8/13/f_DSC00158m_80ec7f3.jpg http://img28.picoodle.com/img/img28/3/8/13/f_DSC00159m_b5480e2.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Twe, Trytone ! Tys vyfotil UFO ! Uteč, než tě najdou přes kosmický satelit a budou na tobě provádět výzkumy ... Jesuschrist :dozey: ... Jen špatně vyfocené, žádnej zázrak, moc to prožíváš ... A moc nekoukej na Akta X :dozey: EDIT: Souhlas s Anonymousem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Ufo! .. ne vazne, je to pouze odlesk z blesku, na objektiv se ti nekdy musela dostat voda a uschnula, vytvorila takove kolecko, ktere bezne neni videt - v tomhle okamziku se tam ale uplne krasne zlomilo svetlo z blesku - nekolik takovych fotek mam taky, akorat tam neni svetlo z blesku, ale z lamp apod.. - taky je tam takovehle presne vykrojene kolecko (akorat mensi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 asi naka kapka na objektivu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Ufo!takovych fotek mam taky, akorat tam neni svetlo z blesku, ale z lamp apod.. - taky je tam takovehle presne vykrojene kolecko (akorat mensi). lampa tam siroko daleko nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 prý pomožte mi to vyřešit :lol: eště dlouho se budu smát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 bud je to kapka a nebo nejakej debilne nabarvenej mesic:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Nevim, ale celkem dobrej topic na nalakani lidi.:cheesygrin:Jinak si taky myslim, že to je něco takového s bleskem nebo něco.¨ EDIT:ALe tam za tou hlavou v levo je něco šedýho:shock:.:wohow::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Já si myslím že je to částice prachu vznášející se blízko před objektivem osvícená bleskem fotoaparátu... Když se pořádně podíváš je jich tam víc ale menších. Je to podobný jako když fotíš venku v zimě s bleskem a sněží... blesk taky ozáří jednotlivé vločky a vypadá to pak divně. Tady je místo vločky nějáká neznámá částice:D a nebo je to ta kapka jak říká anonymous:D každopádně žádné ufo to bohužel nebude:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 lampa tam siroko daleko nebyla tak to je z odrazu blesku.. .. je tam taky - jak uz tu nekdo rikal - seda mensi .. tohle je same, akorat vetsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 letajici talir prevazejici martany ... na druhe vystrelil plazmovou kouli.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 kapka vody, spina na souhlasim s anonymousem ja mam taky par takovejch fotek a uplne stejnu a vetsinou kvuli neptrany kapicce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Néééééééééé kluci berte to vážne je to ufo nekecam mě jednou zajali a pak mě skoumaly:D Kecam mě se to jednou stalo když jsem se fotil na vodě na splavu když jsem ho sjeli zážitek na celej život a ja vůl na to mrknul až doma no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 hmm zahada jak cip,nebudu moc ani usnout z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 to je slunce to je jasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Poculi ste o NIBIRu,tak on ho zachitil:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 ty wole wrytone xD xD xD xD kdybych byl Rimmer tak bych rekl mimozemstani xD jak rikal anonymous...nejakej odlesk podivej se proti slunci, privri oci a vsimni si svejch řas pak se otoc a zmizi to...a mas dalsi zahadu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 bude mit leda tak vypaleny zornice...to neni zahada ale slepota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.