scoty Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Zdarec kde je nějaký download se soubory abych to mohl upgraednout z 2.71 na 2.81 ? ?díky :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4rkS7der Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 a proč to vůbec chceš udělat ? http://dl.qj.net/PSP-Firmwares/catid/163 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Di na 3.02 OE-B - to mas mnohem lepsi. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4rkS7der Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 taky bych teda radil radši generic downgrader Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 http://dl.qj.net/System-Firmware-v2.81-USA-PSP/pg/12/fid/9874/catid/163 toto je ono?na 2.81?dík je to jakási USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 jo treba ten, muze byt i z USA, jen mi neni jasne proc chces upgradovat, jetli jsi legal tak jdi rovnou na 3.03 ne? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 jo treba ten, muze byt i z USA, jen mi neni jasne proc chces upgradovat, jetli jsi legal tak jdi rovnou na 3.03 ne? :) jako já to moc nechápu jaké výhody to má 3.03 neboco:) já ch jit na 2.81 abych rozjel ty dema a hry co jsou tady ke stažení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 jo treba ten, muze byt i z USA, jen mi neni jasne proc chces upgradovat, jetli jsi legal tak jdi rovnou na 3.03 ne? :) jako já to moc nechápu jaké výhody to má 3.03 neboco:) já ch jit na 2.81 abych rozjel ty dema a hry co jsou tady ke stažení Z 2.71 raději udělej Downgrade na 1.5 a poté Upgrade na 3.02 OE-B. Dema na tom fungují také (myslím, to mne někdo pls orpavte pokdu se pletu) a zároveň můžeš hrát stažené hry z netu (*.iso, cso, ...) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 jo treba ten, muze byt i z USA, jen mi neni jasne proc chces upgradovat, jetli jsi legal tak jdi rovnou na 3.03 ne? :) jako já to moc nechápu jaké výhody to má 3.03 neboco:) já ch jit na 2.81 abych rozjel ty dema a hry co jsou tady ke staženíNa 2.81 rozjedeš akorát ty dema, ale stažený hry si tam nezahraješ, proto přejdi radši na custom firmware. To ale nejdřív budeš muset provést downgrade. Info najdeš tady: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 jo treba ten, muze byt i z USA, jen mi neni jasne proc chces upgradovat, jetli jsi legal tak jdi rovnou na 3.03 ne? :) jako já to moc nechápu jaké výhody to má 3.03 neboco:) já ch jit na 2.81 abych rozjel ty dema a hry co jsou tady ke staženíNa 2.81 rozjedeš akorát ty dema, ale stažený hry si tam nezahraješ, proto přejdi radši na custom firmware. To ale nejdřív budeš muset provést downgrade. Info najdeš tady: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330 a na jakém FW rozjedu teda ty hry co jsou tady ke stažení popř jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 jo treba ten, muze byt i z USA, jen mi neni jasne proc chces upgradovat, jetli jsi legal tak jdi rovnou na 3.03 ne? :) jako já to moc nechápu jaké výhody to má 3.03 neboco:) já ch jit na 2.81 abych rozjel ty dema a hry co jsou tady ke staženíNa 2.81 rozjedeš akorát ty dema, ale stažený hry si tam nezahraješ, proto přejdi radši na custom firmware. To ale nejdřív budeš muset provést downgrade. Info najdeš tady: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330 a na jakém FW rozjedu teda ty hry co jsou tady ke stažení popř jinde Dnes už nejlépe (jedná-li se o stažené hry iso, cso) na fw 3.02 OE-B (nejnovější custom firmware, o kterém vím :)).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 jo treba ten, muze byt i z USA, jen mi neni jasne proc chces upgradovat, jetli jsi legal tak jdi rovnou na 3.03 ne? :) jako já to moc nechápu jaké výhody to má 3.03 neboco:) já ch jit na 2.81 abych rozjel ty dema a hry co jsou tady ke staženíNa 2.81 rozjedeš akorát ty dema, ale stažený hry si tam nezahraješ, proto přejdi radši na custom firmware. To ale nejdřív budeš muset provést downgrade. Info najdeš tady: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330 a na jakém FW rozjedu teda ty hry co jsou tady ke stažení popř jinde Dnes už nejlépe (jedná-li se o stažené hry iso, cso) na fw 3.02 OE-B (nejnovější custom firmware, o kterém vím :)).. ach joo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 jo treba ten, muze byt i z USA, jen mi neni jasne proc chces upgradovat, jetli jsi legal tak jdi rovnou na 3.03 ne? :) jako já to moc nechápu jaké výhody to má 3.03 neboco:) já ch jit na 2.81 abych rozjel ty dema a hry co jsou tady ke staženíNa 2.81 rozjedeš akorát ty dema, ale stažený hry si tam nezahraješ, proto přejdi radši na custom firmware. To ale nejdřív budeš muset provést downgrade. Info najdeš tady: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330 a na jakém FW rozjedu teda ty hry co jsou tady ke stažení popř jinde Dnes už nejlépe (jedná-li se o stažené hry iso, cso) na fw 3.02 OE-B (nejnovější custom firmware, o kterém vím :)).. ach joo :( Proč ach jo? Snad jsi ještě neupgradoval na novější orig. fw? Pokud ne, tak nevěs hlavu :). DG a UPG není nic složitého, když to provádíš podle návodů tady na fóru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Ehm, skus si nejdříve projít pár návodů, vždyť v tom návodu Jak na ISA máš přesně popsaný co musíš udělat. Hry co jsou tady ke stažení spustíš jen na FW 1.5, 2.71 (ten teď máš), 2.71SE-X, 3.02 OE-X. Na žádném jiném (2.81, 3.03...) ISA nespustíš. Takže co doporučuju já - nejdříve downgrade na 1.5 a poté upgrade na 3.02OE-B (na ten můžeš upgradnout POUZE z 1.5). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 mě to ale se**!to budou pořád nové nebo co?:)něco stáhnout umím a překopírovat ale hrabat se v PSP nebudu radši nemám na něj záručák takže je to na PI**!!,ale jednoduché věci by nebyli problém tak já schválně přejdu z 2.01 na 2.71 a na konec je to stejně na hov*! :evil: to se nedá 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Na 2.71 můžeš spustit ISA a to bez nebezpečí bricku pokud se toho tak bojíš. Projdi si tendle návod: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736 a pokud ti něco nebude jasný, klidně se ptej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Na 2.71 můžeš spustit ISA a to bez nebezpečí bricku pokud se toho tak bojíš. Projdi si tendle návod: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736 a pokud ti něco nebude jasný, klidně se ptej. jo a ten devhook stahnu kde a je víc druhů to mám dat do složky PSP?přes ten devhook se spouštějí hry ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 V tom návodu to máš popsaný - úplně na začátku máš archiv ve kterym je HENC a devhook,celej obsah toho archivu nakopíruješ na root a ono se to samo rozmístí do správných složek. Jsou tam i obrázky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 nic si z toho nedelej ja taky me 2.01, ale sem legal a ted sem spokojen s 3.03 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pajaxy Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 no.....a prosimvás už sem se tu na stránka na to ptal ale nějak sem toho moc nepobral mám firmware 2.82 a chtěl bych tam hodit nějaký jinší třeba 2.71 nebo něco prostě aby mi tam šli ISO soubory .......díkec :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 no.....a prosimvás už sem se tu na stránka na to ptal ale nějak sem toho moc nepobral mám firmware 2.82 a chtěl bych tam hodit nějaký jinší třeba 2.71 nebo něco prostě aby mi tam šli ISO soubory .......díkec :? Tak to asi nepude DW můžeš udělat zatim jenom z 2.8,z 2.82 to nejde musíš počkat až udělaj DW na 2.82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
scoty
Zdarec kde je nějaký download se soubory abych to mohl upgraednout z 2.71 na 2.81 ? ?díky :wink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts