Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sony Vegas 8 - filtry(efekty)

ste78

Recommended Posts

Zdravím,

stáhl jsem pár verzí Sony Vegasu Studio Platinum 8 a ve všech, které jsem zkoušel, chyběly tzv. filtry - tj. efekty (spravování konstrastu, rozmazávání, glow atp.)

Dají se někde tyto oficiální (čli ty, které byly součástí programu) filtry/efekty stáhnout dodatečně??

Díky moc za jakoukoli odpověď..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

stáhl jsem pár verzí Sony Vegasu Studio Platinum 8 a ve všech, které jsem zkoušel, chyběly tzv. filtry - tj. efekty (spravování konstrastu, rozmazávání, glow atp.)

Dají se někde tyto oficiální (čli ty, které byly součástí programu) filtry/efekty stáhnout dodatečně??

Díky moc za jakoukoli odpověď..

Bohužel ty verze které sis stáhnul je neobsahují protože jsou upravené aby fungovali bez toho abys sis to musel koupit(neboli cracknuté) a tím se (nevím proč) odstranili filtry, ale existují i verze kde jsou i filtry. Zkus hledat něco jako "Sony Vegas 8 Corporate" apod. Nebo se snaž hledat na všelijakých warez forách atd.

Víc už ti asi neporadím :)

Doufám že se ti to povede

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu