ste78 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Zdravím, stáhl jsem pár verzí Sony Vegasu Studio Platinum 8 a ve všech, které jsem zkoušel, chyběly tzv. filtry - tj. efekty (spravování konstrastu, rozmazávání, glow atp.) Dají se někde tyto oficiální (čli ty, které byly součástí programu) filtry/efekty stáhnout dodatečně?? Díky moc za jakoukoli odpověď.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiCK Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Zdravím,stáhl jsem pár verzí Sony Vegasu Studio Platinum 8 a ve všech, které jsem zkoušel, chyběly tzv. filtry - tj. efekty (spravování konstrastu, rozmazávání, glow atp.) Dají se někde tyto oficiální (čli ty, které byly součástí programu) filtry/efekty stáhnout dodatečně?? Díky moc za jakoukoli odpověď.. Bohužel ty verze které sis stáhnul je neobsahují protože jsou upravené aby fungovali bez toho abys sis to musel koupit(neboli cracknuté) a tím se (nevím proč) odstranili filtry, ale existují i verze kde jsou i filtry. Zkus hledat něco jako "Sony Vegas 8 Corporate" apod. Nebo se snaž hledat na všelijakých warez forách atd. Víc už ti asi neporadím :) Doufám že se ti to povede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts