syffi Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 čau muže mi někdo poradit připojuji se na wifinu a zadám tam všechno ale ne dsn a v tom je chyba protože já nemám wifinu tak jí chytám v okolí tak newim co tam mám napsat:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 1) je to DNS 2) chybi ti jen DNS, vsechny ost. IP mas? 3) zadavej misto adres, IP adresy, napr. misto google.com, zadej do adresniho radku - 64.233.167.99 4) pokud se pripojujes na nejaky domaci wifi router, pak byva dns stejne, jako brana (gateway) 5) muzes si zkusit najit public dns server (verejny DNS server) a pouzivat ten - http://www.google.cz/search?q=public+DNS&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 A to vyplnujes rucne? nebo pri automatickem pripojeni ti to prideli jen IP adresy?! ;)... Jinak to je zrejme nejaka mestska wifi sit pro mestany ty jsou takhle vetsinou zarizene :)...radsi si kup za 200kc usb klic ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
syffi
čau muže mi někdo poradit připojuji se na wifinu a zadám tam všechno ale ne dsn a v tom je chyba protože já nemám wifinu tak jí chytám v okolí tak newim co tam mám napsat:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts