Geoffrey Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2008 Existuje v přehrávači hudby v psp nejaká podpora zobrazování textu písničky? Pokud si ho člověk vloží a načasuje?
0 liveoliverr Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2008 Existuje v přehrávači hudby v psp nejaká podpora zobrazování textu písničky? Pokud si ho člověk vloží a načasuje? Mám takový dojem, že nic takového jako Karaoke na PSP není ...
0 conter Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2008 Bud co rika Arcane nebo si stahni Java emulator PSPKVM a najdi si na netu Java aplikaci Karaoke...zpivaj ti tam takovou nic moc pisnicku(neni to mp3) a bezi tam text...:Dnic jineho me nenapada...
0 Horvy Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2008 no tak to slysim poprve kcemu u PISNICKY titulky ?
0 conter Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2008 no tak to slysim poprve kcemu u PISNICKY titulky ? Rika ti neco slovo "KARAOKE" ?:lol: xD
0 Arcane Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2008 jako karaoke? nebo ze by si na cestach procvicoval text pisnicky?
0 slim-x Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2008 Bud co rika Arcane nebo si stahni Java emulator PSPKVM a najdi si na netu Java aplikaci Karaoke...zpivaj ti tam takovou nic moc pisnicku(neni to mp3) a bezi tam text...:Dnic jineho me nenapada... prosimte jak ti tam muze behat text kdyz to neni mp3??
0 GameEs Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2008 podle mě tam normálně hraje midi a k tomu máš text kterej ti tam běží a podle toho si můžeš zpívat.. Nic jinýho si v javě představit nedokážu..
0 wyrwich Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2008 hele udelej si obrazek na kterym budes mit text pisne hod si ho do obrazku na psp pust si pisen a k ni pak ten obrazek bude ti to hrat a zaroven si to muzes cist sice se tam neda nic nacasovat.... ale nic lepsiho nevymyslis
0 conter Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2008 podle mě tam normálně hraje midi a k tomu máš text kterej ti tam běží a podle toho si můžeš zpívat.. Nic jinýho si v javě představit nedokážu.. Presne takhle to funguje:D;):arrowu: wyrvich... mozna by se to nak dalo udelat kdyby si to nacasoval presne podle slideshow...ae nwm nwm a navic by to bylo slozity:D;) proste udelat text jako obrazky...pustit mp3 a pak pustit v obrazkach slideshow...ae uprime...tohle by se mi delat a casovat nechtelo!:D
0 lubanek Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2008 cau zkus tohle http://dl.qj.net/index.php?pg=19&src=karaoke&catid=106 :psp:
Otázka
Geoffrey
Existuje v přehrávači hudby v psp nejaká podpora zobrazování textu písničky? Pokud si ho člověk vloží a načasuje?
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts