romcx75 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Zdravím, moc se omlouvám za tento příspěvek, ale PSP mám 2 dny. Mám verzi 3.95 a chcu se zeptat jestli mi tam pujdou Iso hry. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Zdravím,moc se omlouvám za tento příspěvek, ale PSP mám 2 dny. Mám verzi 3.95 a chcu se zeptat jestli mi tam pujdou Iso hry. Dík Nepujdou musis si ho nejdriv flashnout podivejse na mapu flasheru Tady ji mas http://www.console-forum.net/showthread.php?t=17627 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romcx75 Odesláno Srpen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 a da se s tim neco udelat ? :D cetl jsem tu neco ale nechapu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Mrkni na mapu flasheru.....nekdo ti to udělá....odkud si? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romcx75 Odesláno Srpen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 od Uherského hradiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marcipán Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Zdravim zkopirova jsem si iso hru do mojeho psp tedy do složky ISO ale kdyz chci tu hru spustit v PSP tak to napise Corrupted Data prosim poradte co delam blbe :cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 mas flashle psp ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 marcipán:taky to protebe plati jestli teda nemas FLASH??? podivej se sem:http://www.console-forum.net/showthread.php?t=17627 a tam si najdi nekoho kdo ti je nejbliz..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marcipán Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Jak FLASH??? Mam verzi 3.90 M33-3 na nem by ISO hry mneli jit ne ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 tak to ti musi jit...ses si jsitej ze tam hazis xxx.iso??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marcipán Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 No takovou koncovku to nema ale tak jsem to stahnul to mam jako přepsat ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 a jakou to ma koncovku??...je to urcite rar ne???....nebo je to xxx.cso??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marcipán Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 koncovka je treba r01 nebo r02.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Zdravím,moc se omlouvám za tento příspěvek, ale PSP mám 2 dny. Mám verzi 3.95 a chcu se zeptat jestli mi tam pujdou Iso hry. Dík cau bydlim kousek od tebe jestli máš zajem tak napiš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 marcipan : musis na to kliknout levym a dat Rozbalit zde..no pak z toho budes mit iso. a to pak strcis do slozky :/ISO ..ta hra je vzdycky jenom jeden soubor to te mohlo napadnout :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marcipán Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Mne to stahlo slozku ve ktere je vic souboru soubory jse jmenujou treba acdt-spc.r01..02...03 a tech souboru je tam asi deset a stahl jsem i jine hry a vsude sou ty stejne soubory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marcipán Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 A jeden ten soubor v te slosce ma koncovku rar ! Tak mi prosim nekdo poradte co s tim mam udelat prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 musis to proste rozbalit.. treba winrarem, nebo to otevri i v servantovi nebo total commandru.. a z toho rozbalis jeden soubor - ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 zkus to prejmenovat na *.iso a pak to zkus ...mozna to pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 to přejmenování nepomůže . jak říká nekdoa rozbalit .rar soubor ve winraru by mělo pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marcipán Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Jo to jsem skoušel ale když kliknu levym na ten soubor a dam extrahovat zde tak mi tam naskoči chyba ze nebyly nalezeny žádné archivy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roku92 Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Skus začít extrahovat od souboru s koncovkou .01........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Máš winrar? když jo tak normalne rozbalíš jeden soubor třeba XXX.iso a vytvoří se ti jeden soubor ze vsechn tech XXX.iso a ten das do složky iso . řikam jenom to co ti radili vsichni. Jo a ješte se muže stat že konečny iso soubor může být moc dlohý a v psp ti to napise unsupported data. tak ten staci treba jenom zkratit.:):bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 angiejbc Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Chlape chlape ty to vedes chybej ti zaklady to je spatny....jo az to rozbalis tak to dej do adresare ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 angiejbc Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 jo a rada zadny prejmenovani koncovky to je proste blbost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Jo to jsem skoušel ale když kliknu levym na ten soubor a dam extrahovat zde tak mi tam naskoči chyba ze nebyly nalezeny žádné archivyje dost možný že se ti to špatně stáhnul a nemusí se to rozbalovat *.r01 Pokud ti to nejde skus rozbalit nekterý, jiný a když ti pujde a bude extrahovat a narazí na chybu tak se ti nekteré nedotáhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romcx75
Zdravím,
moc se omlouvám za tento příspěvek, ale PSP mám 2 dny. Mám verzi 3.95
a chcu se zeptat jestli mi tam pujdou Iso hry.
Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
25 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts