Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

RRoD náhle

Otázka

Odesláno

Dobrý večer borci :-) četl jsem o RRoD hodně často, ale stejnak se vás chci zeptat. Předevčírem jsem hrál normo Xko uplně v pohodě poté jsem ho vypl, večer se podíval ještě na nějakej ten film a vypnul jsem ho. Včera jsem ho vůbec nezapínal a dnes ho zapnu a RRoD na mně bliká konkrétně 3 části ta 4 ne-e. Nevíte čim to může být ? Teď ho tu mám rozebraný krom chladičů ty nevím jak sundat. Prosim poraďte :-)

PS: neni v záruce takže ho nemůžu reklamovat.

Díky RonoX

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Měl jsem dřív tem samej problem u x360 nehrál jsem skoro vůbec jeden den jsem si zahrál a vše šlo jak má pak ho vypnu a po 3 dnech sem si chtěl zahrát GOW a ups hned jak jsem ho zapl 3Red a to i když 3 dny stál vůbec sem to nechapal co se stim mohlo stát ale pak jsem se dočetl že se to stává více hráčům..Jinak abych se vrátil k tomu tématu co tu píšou ostatní ručník atd nevím jestli už má tu zkušenost někdo když to píšou ale ja osobne jsem udělal to stim ručníkem a nevím jak komu ale nepomohlo to ani náhodou takže moje rada zní nedělej to..Neznám moc člena tohodle fora s nickem NEOZALMAN ale doporučuju to dát jemu pokavat je ještě nějaká možnost že to opraví než ručník pak už ti nepomůže ani BŮH..

• 0
Odesláno

Podivej,ja myslim,ze je to porad lepsi nez to opalovat horkovzdusnou pistoli. Mam radit? Fajn: jestli to ma v zaruce,sup s tim do reklamace. Jestli ne,ma 2 varianty-at si zaplati pozarucni opravu u microsoftu,nebo at napise NEOZALMANovi,co s tim. A jestli ten mu neodpovi,tak at si vygoogli nejakeho opravare nebo neznackovy servis,anebo jestli usoudi,ze stejne nema co vic zkazit,at to rozkrytuje,sunda chladice,napatla tam novou pastu,vyluxuje vetraky atd atd,vzdyt to vsechno tu uz bylo 1000000x, STACI HLEDAT!!! To tady od moderatoru prece mame porad!! Tak to potom pardon za pokus o vtip,ktery ale byl uplne stejne zbytecnym prispevkem jako ten dotaz!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu