Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

RRoD náhle


ronoxcz

Otázka

Dobrý večer borci :-) četl jsem o RRoD hodně často, ale stejnak se vás chci zeptat. Předevčírem jsem hrál normo Xko uplně v pohodě poté jsem ho vypl, večer se podíval ještě na nějakej ten film a vypnul jsem ho. Včera jsem ho vůbec nezapínal a dnes ho zapnu a RRoD na mně bliká konkrétně 3 části ta 4 ne-e. Nevíte čim to může být ? Teď ho tu mám rozebraný krom chladičů ty nevím jak sundat. Prosim poraďte :-)

PS: neni v záruce takže ho nemůžu reklamovat.

Díky RonoX

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Mas verzi s hdmi , nebo bez ? Jestli bez tak bych to sveril nekomu zkusenemu , treba uzivatel Jamesonman tady na foru .

Pokud mas verzi s hdmi , zkus xbox parkrat vypnout a zapnout , nekdy to dela pri prepeti , par lidem se to uz stalo....

Je to verze bez HDMI Premium Flash :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Znám jeden brutální návod jak to spravit ale musis mit doma horkovzdušnou pistoli

Nebylo by něco mírumilovnějšího ? :-) Nemám zkusit ty ručníky ? nebo je nějaký mnohem zaručenější způsob a míň drastičtější. Jak píšu mám ho před sebou rozebranýho :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Podle me timto ^^ i tim rucnikem dostava zabrat poradne CPU i ostatni chipy, vyrazne ho tim zabijis a nicis zivotnost.. Urcite mu to nijak neoprospiva, kratkodobe mu to mozna pomuze (spali se nejak cidlo, uvolni se nejak chladic?), ale do budoucna tim jen trpi a snizujes zivotnost ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No tak už to skoro bylo :-D včera v noci jsem ho zapnul než jsem šel spát a Xbox šel v pohodě hrál jsem a nefreeznul nic se nestalo. Dnes ráno to samé :) tak jsem byl šťastný, tak jsem ho složil dohromady zpátky a zase RRoD :( Lidi není to třeba tim že když se deska přišroubuje k plastům tak se zpátky ohne nebo něco takového ? :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Měl jsem dřív tem samej problem u x360 nehrál jsem skoro vůbec jeden den jsem si zahrál a vše šlo jak má pak ho vypnu a po 3 dnech sem si chtěl zahrát GOW a ups hned jak jsem ho zapl 3Red a to i když 3 dny stál vůbec sem to nechapal co se stim mohlo stát ale pak jsem se dočetl že se to stává více hráčům..Jinak abych se vrátil k tomu tématu co tu píšou ostatní ručník atd nevím jestli už má tu zkušenost někdo když to píšou ale ja osobne jsem udělal to stim ručníkem a nevím jak komu ale nepomohlo to ani náhodou takže moje rada zní nedělej to..Neznám moc člena tohodle fora s nickem NEOZALMAN ale doporučuju to dát jemu pokavat je ještě nějaká možnost že to opraví než ručník pak už ti nepomůže ani BŮH..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Hele,ja bych pockal,az prijede bill gates na obhlidku prazskeho microsoftu a pak bych ho zatahl k sobe do bytu,at se podiva na ten rrod xbox a at se k tomu vyjadri :) :) :)

Nic ve zlém ale tímhle si mu fakt nepomohl on prosí o pomoc a ty mu napíšeš takovou blbost...:blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Podivej,ja myslim,ze je to porad lepsi nez to opalovat horkovzdusnou pistoli. Mam radit? Fajn: jestli to ma v zaruce,sup s tim do reklamace. Jestli ne,ma 2 varianty-at si zaplati pozarucni opravu u microsoftu,nebo at napise NEOZALMANovi,co s tim. A jestli ten mu neodpovi,tak at si vygoogli nejakeho opravare nebo neznackovy servis,anebo jestli usoudi,ze stejne nema co vic zkazit,at to rozkrytuje,sunda chladice,napatla tam novou pastu,vyluxuje vetraky atd atd,vzdyt to vsechno tu uz bylo 1000000x, STACI HLEDAT!!! To tady od moderatoru prece mame porad!! Tak to potom pardon za pokus o vtip,ktery ale byl uplne stejne zbytecnym prispevkem jako ten dotaz!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu