f-007 Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 http://16mm.cz/index.php?topic=858.0 Rohle video se tyka vsech nas :D a je to hodne pekne sehrany :D. Mrknete na to vyhralo to 1vni cenu v Levelu :D. Ja osobne jsem se u toho dost bavil :d daval jsem to uz nekolikrat n achatbox ale tolik lidi tam zas nechodi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 jaj taku pi*oviny jse dlouho neviděl xD naposledy ty od levelka před 2-3 roky xD EDIT \/ \/ : :lol: tak to je maras :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 nekteri z nas delaj i tohle :D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 nekteri z nas delaj i tohle :D:D:D kBVmfIUR1DA :lol::lol::lol::lol::lol: tak to je blazen :D mel by se jit lecit xD :lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 existuji i ruzny parodie na toto video (z toto youtube) napr hraje Maria , Cs 1.6, a maji to dobre sestrihany :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 hral "BIOSHOCK" :lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 videl jsem na level DVD ... zajimavy pocin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 njn german kid :lol: potkal sem na lodi němce co vypadal takhle bez brejlí a rozčiloval se u NDS nevím co hrál ale radši sem si našel angličany co měli i Guitar Hero takže sem si zahrál a přesně takhle u toho řval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Docela sem se zasmál :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Vcera sem to video videl:D cely je to natoceny v mym rodnym mestecku:D:D:D a ta holka co podepisuje omluvenku s Bioshockem (Šárka) chodila s mym kamošem:D njn ten svet je malej:lol: EDIT:lukyc nerikej:dozey::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Pekny no, german kid je starej, jak internet celej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 hej ty voe to je natočený v příbrami a jednoho znic znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 15, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 :lol: Supr video :D sem se po dlouhe dobe necemu poradne zasmal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 je to mazane videjko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 no prave.. jsem na tom forku a zacinam taky tocit amaterske filmy nebo se o to teprve pokousim :). :D a prave proto jsem opustil console :( a zacal tocit novym fotakem :D. Kdyby pak nekdo chtel hrat v mem snimku./. xD tak me napiste pm :'D. ale jeste to vymyslim :). Jinak z videjka jsem taky nemohl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Pekny no, german kid je starej, jak internet celej xD jj :D Asi jedno z mych prvni funny videii z internetu :D. Jinak se fakt divim jak nekdo muze byt tak ```` na hrach kdyz mas 16+ nebo 18+ .. Tak -15 mozna pochopim ale tech 16+? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.