Senpu Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Protoze se mi zda ze moc lidi nehraje po netu tak to musime napravit..... Nemyslim NBA 08 od EA ale od SONY (ktera je i lepsi podle me) pripojite se hned servery nejsou usmudlane jak v EA kdo by zahral (hraju every day :D) at napise udelam seznam a rozdame si to :) NBA 08 upload neni muj!!! Part 1 of 2 Part 2 of 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 No tak to vazne nikdo nepari? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 ja bych zapařil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 ja bych zapařil super dal by jsi treba dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 zdar senpu ty starej pařane klidně zakalím taky ale celkem by mi bodlo kdyby si mi sem dal link na tu hru páč teď nemám moc času hledat díky ale klíďo zapařím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Okey upravim 1 post a dam link na DW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.