megaSKILL Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 to víte já jsem takový šikulka....... nevíte jdou koupit nekde pres net nahradni čudliky,popripade analogovou pačku???? kdyžtak sem hodte link moc dííky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 tady jsou analogy http://www.gamestation.cz/sony-psp.asp?idzbozi=1067 ale cudliky jsem nikde nevidel ... se poptej nekoho kdo ma zrusene PSP at ti proda ty cudliky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 to víte já jsem takový šikulka....... nevíte jdou koupit nekde pres net nahradni čudliky,popripade analogovou pačku???? kdyžtak sem hodte link moc dííky kup si cernej face plate a dostanes k tomu i cudliky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masta Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 mam celej kryt s analogovou cepiskou a nahradnima cudlema :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 www.playcentrum.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
megaSKILL
to víte já jsem takový šikulka....... nevíte jdou koupit nekde pres net nahradni čudliky,popripade analogovou pačku???? kdyžtak sem hodte link
moc dííky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts