apolonan Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Čau přemýšlím o koupi kamery na psp a zajímá mě jestli je to výhodny,jestli maj videa a fotky dobrou kvalitu, v jakém formátu videa jsou a vubec jaké máte s touto věcičkou zkušenosti..? diky :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 koukni do topicu pro začátečníky....je tam odkaz na topic kde se to řešilo je tam hodně informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 player99 Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Kdyby jsi byl tak linej abys to hledal tak tady to je http://console-forum.net/showthread.php?t=6443 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 apolonan Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Kdyby jsi byl tak linej abys to hledal tak tady to je http://console-forum.net/showthread.php?t=6443 jj diky ale stejne sem tam nenasel v jakym formatu to video je a ty ukazky videi sou uz smazany takze muzete mi je nekdo ukazat? :) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 player99 Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Na internetu jsou dohady :lol: budto AVC nebo MP4 nebo WMA .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 angiejbc Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Ja bych do toho nesel. Fotky delej mobilem pokud mas dobrej standart a misto toho si kup GPS. Kamera na PSP neni kvalitni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 hele ja go!cam mam a jsem s ni spokojenej.Videa jsou ve špičkové kvalitě ve formatu Motion Jpeg maximalni snímací nastavení je 480x272 (rozliseni) a 30 FPS a fotky to dela v 1280x960 ale POZOR!!Fotky a videa musi mit dostatecne svetlo ale jinak bozi uz i kvuli mikrofonu muzes ho pouzit na SKYPE nebo na GO!MESSENGER. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 apolonan Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 hele ja go!cam mam a jsem s ni spokojenej.Videa jsou ve špičkové kvalitě ve formatu Motion Jpeg maximalni snímací nastavení je 480x272 (rozliseni) a 30 FPS a fotky to dela v 1280x960 ale POZOR!!Fotky a videa musi mit dostatecne svetlo ale jinak bozi uz i kvuli mikrofonu muzes ho pouzit na SKYPE nebo na GO!MESSENGER. jj koukal sem tedka na youtube a ta kamera je fakt super :) a je pravda ze jedna minuta zabira 40Mb ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Ano to je :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 tohle video je toceny psp kamerou...ale youtube kvalita je horsi nez normalne... http://www.youtube.com/watch?v=xIqrxokDPjc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 apolonan Odesláno Srpen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 jj na youtube sem to videl ale chtel bych videt to video v plny kvalite stacilo by par sekud, nemohl by mi to nekdo ukazat? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
apolonan
Čau přemýšlím o koupi kamery na psp a zajímá mě jestli je to výhodny,jestli maj videa a fotky dobrou kvalitu, v jakém formátu videa jsou a vubec jaké máte s touto věcičkou zkušenosti..? diky :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts