piggy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Jelikož jsem si chtěl přeconvertovat svoje písmo do psp, tak sem si našel návod. :) :arrow: Tady nejdete hodně fontů. http://www.dafont.com/ :arrow: Stáhněte si program na convertování: http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/25659/convertor.rar_676.82kB.html :arrow: Rozbalte to do C:\Documents and Settings\Administrator (popřípadě váš windowsový účet). :arrow: Nakopírujte si Vámi vybraný font do složky convertor. Nyní spustíte příkazový řádek. Start -> Spustit a napište cmd :arrow: Do příkazového řádku napište cd convertor a enter. :arrow: Ted napíšete příkaz -> ttf2pgf jménopísma1.ttf jménopísma2.pgf a enter <- *jménopísma1: název fontu, které máte ve složce convertor *jménopísma2: název fontu po convertování :!: Ted byste měli mít ve složce písmo ve formátu pgf. :oops: :arrow: Pro aplikaci převedeného fontu do psp použijte H4nysův návod. :) http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6970 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 pekny navod urcite ho v budoucnosti vyuziju :) presunuto do turtorialu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Jj, já určitě taky, díky :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hej dik super idem to testnut :) edit. funguje vpoho inak som si zase vytvoril cmd subor aby som to nemusel tukat do prikazoveho riadku edit2. jo a este si zabudol dopisat ze pismo treba premenovat na ltn0.pgf a hodit do zlozky "font" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Jsem rád, že funguje.:P Jo a myschoo, já dělal jen návod na konvertování fontu. Ten název ltn0.pgf spadá už pod jinej návod a ten tu někde je -> vkládání fontu do psp. :):) Chystám se vytvořit si vlastní gameboot, tak pak kdyžtak taky udělám návod. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 to uz tu je od Dutcha a na 3.02 OE nejde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Díky za info myschoo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hej dik super idem to testnut :)....edit2. jo a este si zabudol dopisat ze pismo treba premenovat na ltn0.pgf a hodit do zlozky "font" Já ho dávám jen do složky "Modified", dávám tam i Coldbooty, bylo to tam takhle už defaultně (teda jestli se bavíme o X-Flash). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 ja som to testoval v DevHooku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 ja jsem asi LAMKA nebo nevim...dam to do windovsovskeho uctu tu slozku convertor..nakopiruju ten FONT do te slozky CoNVERTOR..a pak nevim jaky prikazovy radek mam spustit... :( poradte nekdo PLS.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Klikni na START -> spustit -> napiš cmd -> vyskočí na tebe černý okno -> napiš cd convertor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 OK diky ti!! :) EDIT: a kde ten prekonvertovany font mam hodit v PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hmmmm piggy si borec na to ze si este o 17:00 nevedel pod dosom zmenit adresar :lol: ale nie fakt pekna robotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 když to dam do toho spustit a napisu CDM tak to nic neudela jenom to píše že to nemůže najit ,,help pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Musíš napsat cmd. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andress Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 a kdyř převedu norm. arial budu mít v psp háčky čárky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 piggy dej tam odkaz na pokračovaní toho návodu..ten můj... http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6970 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 jak muzu zvetsit pismo abych v psp nemel takove male titerave aby to bylo prehlednejsi pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyllyk Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Můžete sem ještě jednou kopnout ten návod jak font.pgf dát do PSP ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlik Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Cus lidi mam takovej problem...vsechny fonty mi jdou previst uplne v klidu, ale jen ten kterej tam fakt chci mi nejde a hlasi to: FreeType render glyph faild [F:U#005B]. Nevite nekdo co s tim??? Je to tenhle font kdyby ho nekdo chtel zkusit previst: http://uloz.to/822880/street soul.ttf Predem dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heindlik Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Cus lidi mam takovej problem...vsechny fonty mi jdou previst uplne v klidu, ale jen ten kterej tam fakt chci mi nejde a hlasi to: FreeType render glyph faild [F:U#005B]. Nevite nekdo co s tim???Je to tenhle font kdyby ho nekdo chtel zkusit previst: http://uloz.to/822880/street soul.ttf Predem dik za odpoved hele zkousel sem to a taky mi to nejde, ale nezkousel sem ani jinej font...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Chtěl bych si tam taky kopnout vlastní font, ale mám 5.00 M33-4 , tak nevím jestli to bude všechno fungovat...nenapsal by někdo novější návod???:bash: Já totiž nemám PB, tak se chci vyhnout nějakýmu seknutí PsPčka...:psp: Jen nápad...nešlo by to nějak v tom programu na schémata?:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Funguje to i na 5.00 M33. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 a jak mám dát ten .pgf do psp?nejni někde jinej návod(ano,hledal jsem...)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.