Silas Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 jen bych měl takovej dotaz, jestli tuhle hru někdo hrál - prej jsou to všechny epizody v jednom, mě jen zajímá, jestli jsou ty epizody úplně totožný s Lego Star Wars 1 a 2, nebo je v nich něco pozměněno? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 jsou stejné pokud vím, akorát jsou tam nějaké další bonusy :) ale přesně nevím nedohrál jsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 vim, že by se tam mělo hrát za Indiana Jonese ... ale nevim to jistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 vim, že by se tam mělo hrát za Indiana Jonese ... ale nevim to jistě lol, tak to asi myslis hru LEGO Indiana Jones ne? :D V LEGO Star wars fakt s Jonesem nehrajes.. edit: aha, tak to je ale docela na hlavu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 je tam jako bonus myslim - někde ve videorecenzi (asi LEVEL) jsem to viděl :D EDIT: video, jak hrajou za Indiana Jones v LSW http://www.joystiq.com/2007/10/02/see-indiana-jones-in-lego-star-wars/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.