SSuk Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 -Tak po dlouhe dobe tu mame editaci. -Clanky na 2he cislo PS3 Magazinu jsou jiz hotove a odevzdane. Ted na nem pracuji grafici, coz muze chvili trvat, jelikoz to jsou vysokoskolaci a nyni je zkouzkove obdobi. -PSP verze vyjde na 100% pristi tyden a PS3 se torchu opozdi. -Jak jsem se jiz zminoval, mame nedostatek prispevovatelu. Stale se hledaji jak stali tak i obcasni. mate-li zajem, dejte mi urcite vedet. -Jinak pro ty co chteji stale prispivat: Poslete mi nejdrive vase navrhy na clanky. Mate na to 14 dnu (od 22.1. do 5.2.). Nebo zde vypisi clanky ktere si sami rozeberete. Hotové články posílejte na: Digre@email.cz nebo mě kontaktujte na icq: 357102539 nebo mobil: 723962726 Veškerá domluva ohledně magazínu zde : http://console-forum.net/group.php?groupid=56 Stránky PS3 Magazínu kde můžete stahovat přímo obrázky do PSP nebo PS3: http://ps3m.webovastranka.cz/ Čísla: 1. číslo PSP VERZE http://rapidshare.com/files/166119490/PS3_magazin_No.1.rar http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/17835/PS3_magazin_No.1.rar_3.26MB.html PS3 VERZE http://rapidshare.com/files/166311136/PS3_magazin_No._1.rar http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/35215/PS3_magazin_No._1.rar_13.23MB.html http://leteckaposta.cz/181241685 marek_2080: nastaveno jako Důležité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Čao, hlásím se taky, ale nebudou to walkthroughs a tak, ale články, žejo :D... a dal bych jméno klasicky PS3 MAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Čao, hlásím se taky, ale nebudou to walkthroughs a tak, ale články, žejo :D...a dal bych jméno klasicky PS3 MAG bezva, píšu tě tam :D Jak jste si všimli, uzávěrka je 29.8. do té doby prosím pošlete své články a jiné věci na mail jimi.dak@seznam.cz a nezapomeňte se podepsat. Vím že je to vše moc narychlo, ale 11 dní je docela dost sepsní 1 recenze, popřípadě si ještě něco vyberte ze seznamu Zdravím všechny dobré grafiky, kteří čtou tenhle topic. Sháním grafiky pro tento projekt http://console-forum.net/showthread.php?t=32242. Pokud máte zájem, napište sem nebo tam do topicu nebo mě kontaktujte na PM nebo ICQ 450216710 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revan_ Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Co takhle přidat rubriky jako PSone / PS2 ..trošku zavzpomínat..časopis pak bude alespoň masivnější:cheesygrin: Neříkám hned, ale až se to trošku rozjede..jinak určitě bych taky velice rád pomohl, ale momentálně to z pracovních důvodů není možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Co takhle přidat rubriky jako PSone / PS2 ..trošku zavzpomínat..časopis pak bude alespoň masivnější:cheesygrin: Neříkám hned, ale až se to trošku rozjede..jinak určitě bych taky velice rád pomohl, ale momentálně to z pracovních důvodů není možné. jj, neboj, postupem času ( pokud časopis vydrží) se určitě najdou i nějáké nové rubriky, jinak, pokud chceš, můžu tě do časopisu vzít jako občasného přispěvovatele. Do tohohle čísla by jsi mohl například napsat 1 preview a pak by jsi vždy do čísla psal jen, pokud by jsi měl čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revan_ Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 jinak, pokud chceš, můžu tě do časopisu vzít jako občasného přispěvovatele. Do tohohle čísla by jsi mohl například napsat 1 preview a pak by jsi vždy do čísla psal jen, pokud by jsi měl čas Poněvadž je uzávěrka až příští týden, mohl bych se pokusit nějakě to preview sesmolit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Poněvadž je uzávěrka až příští týden, mohl bych se pokusit nějakě to preview sesmolit ;) jj, vyber si mirrors edge nebo resistance 2 jinak vše co potřebuješ vědět je na první straně topicu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyLi Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Zřejmě už je pozdě, ale taky rád píšu a např. preview Mirror's Edge nebo Resistance 2 bych zvládl sepsat...Jinak bych se klidně nahlásil na příští vydání =) Takže pokud je to možné, tak dejte vědět...danke =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Zřejmě už je pozdě, ale taky rád píšu a např. preview Mirror's Edge nebo Resistance 2 bych zvládl sepsat...Jinak bych se klidně nahlásil na příští vydání =) Takže pokud je to možné, tak dejte vědět...danke =) Jistě, pokud by jsi to stihl, napiš preview na Resistance 2, napíšu tě jako redaktora, pak mi na sebe prosím dej ICQ nebo nějáký jiný kontakt Ti, kdo ještě neodevzdali své výtvory, uzávěrka je 29.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Daxter to moje si opravil? :) ja totiz se nemuzu dostat na PC :cry: jen na notas a tam office nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Daxter to moje si opravil? :) ja totiz se nemuzu dostat na PC :cry: jen na notas a tam office nemam neboj, to se nějak skutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyLi Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Zdar, pardon, ale byl jsem na pár dnů na veletrhu v deutschlandu a nemel jsem tudíž moc času na ten preview, proto jsem se zajimal, jestli se budu moct zapojit i v příštím vydání. Ale pokud je možnost, tak preview na Resistance 2 bych třeba do zítra zvlád.Záleží, jak to má být dlouhé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 já teď na víkend odjíždím, to preview nech na další číslo, pak mi pošli tvoje ICQ pls, potřebuju se s tebou nějáki líp domluvit, zatím co budu pryč se se všemi dotazy obracejte na GameEse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Grafik zde ... :dozey: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 super simi je grafik :dozey::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Suuuppeer, všichni prosím poděkujte našemu druhému grafikovi Simimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 ehm....kdy že to výjde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 ehm....kdy že to výjde??? Všem se omlouvám, přesné datum vydání zatím nevím, teď je projekt v rukách grafiků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 HLEDÁ SE GRAFIK !! (ještě lépe 2 :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 kdy bude datum vydani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Nevyjde to dokud nebudou grafici :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyLi Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 A to bude jako klasika stánkovej časák, nebo jen internetovej???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 internetovej, ale nemůžeme najít jedinýho grafika takže datum vydání posunuto na dobu neurčitou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Hele jediný co dělá grafik je to, že vezme texty a "nacpe" je do obrázků (různě je rozdělí atd.) a kolem toho nahází obrázky atd. ne? nebo mě to někdo vysvětlete, možná bych o to měl zájem..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Me by se docela libil nazev: Ps3 for you Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.